- Член од
- 3 март 2009
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 178
Неќам од ова да излезе расправија или било што, само сакам да ти дадам искрено мислење. Во ред што си пробал да му дадеш совет на дечкото, и фино е се, само он имаше напоменато дека му е смачено од тие муабети остај не се замарај, ќе биде се океј. Знам дека ти беше најдобронамерен постов, само што е баш таков каков што он не сака да слушне. А и не можеш да кажеш да ја заборави, да биде маж и да гони во ку*ац, зашто и он е свесен дека не е фино што ја сака зашто знае како стојат работите, и си кажа дека би сакал да ја заборави, ама не може. И сварно, совети од типот отерај ја таму и таму и заборави ја, ќе биде се супер после, баш и не помагаат. Фино што сакаш да му пружиш поддршка, како што пишав, само мислам дека вака има повеќе шанси да се повлече, и му даваш уште една причина повеќе да мисли дека е различен од другите, зашто он се замара а никој друг не се замара со такви работи. Му објаснив дека тоа не е лошо, само не е фино од тебе, штом веќе си прочитал што имал он да каже во врска со овие работи...Znaci brat, koga vekje si sogledal kakov si, znaci si sogledal i deka treba nesto da smenis kaj sebe...moe mislenje e vaka....zosto si stanal tolku drugar so nejze ako imas cuvstva sprema nea...drugo.....bidi maz i goni ja u kurac...ke mine nekoe vreme i ke se smiris vo toj pogled...i veruvaj deka uste ne si oformen kako licnost se uste si mlad..ke ides na fax...tamu ke ima picki eden tonn..ke ebes ke sobiras korpi pa nervozi od sekoj tip, i eden den ke sfatis deka si se nerviral za nekoja cavka koja ne zasluzuva nisto...i ako sakas polesno da go prebrodis ova gledaj da si na sto pogolema distanca od nea...ne iniciraj sredbi duri i odbivaj gi nejzinite pokani za druzenjei taka ke se pocustvuvas po samouveren i poleka se ke si dojde na svoe mesto...ili druga opcija vikni ja i kazi i se kako sto e( sto jas ne bi go napravil)....ne vredi covece da si kines nervi za edna edinka.....neka te dobie tebe taa sto misles deka te zasluzuva...i da receme taa ke se soglasi da ti bide devojka....ako e od sozaluvanje sto ti vredi...veruvaj od iskustvo ti zboruvam , begaj od komplicirani lugje kako od gjavolot...uste si mlad drugar...zivej si go zivotot..uzivaj...se nadevamm ke razmislis i ke vidis deka ne vredat ovie nervozi za nikojna svetot..:salut:
Пак ќе ти кажам, немав намера да се расправам, или да те критикувам ако не ми е местото тука, само имав добра намера да ти кажам според мене што мислам дека не е во ред.