Гол на колото

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Ф

Фил Ајви

Гостин
Немам пронајдено ваква тема, ако има се знае што следува :)

Значи тука ги ставајте головите по завршеток на колото од сите елитни лиги кои мислите дека заслужуваат да се најдат тука.

Јас почнувам со прекрасниот гол на Ивица Олиќ од натпреварот Хамбург - Вердер кој заврши со победа на Хамбург благодарение на овој гол

Значи тука ги ставајте головите по завршеток на колото од сите елитни лиги кои мислите дека заслужуваат да се најдат тука.
Интересно, мислам дека имаше една тема слична не се сеќавам најдобро. Сепак, да учествувам и јас. Имам и една идеја, после секое коло 1 недела да избираме ГОЛ НА КОЛОТО, од 5 кандидирани. :)

Мојот гол на колото:
Наполи - Каљари 2-2 ( 2-1 Лавеци )

Дефинитивно се согласувам со sytler...Перфектен гол,поперфектен здравје...

Интересно, мислам дека имаше една тема слична не се сеќавам најдобро. Сепак, да учествувам и јас. Имам и една идеја, после секое коло 1 недела да избираме ГОЛ НА КОЛОТО, од 5 кандидирани. :)

Има ваква тема, добро се сеќаваш. :)

Него, мојот гол е нешто невидено. Бар не во последниве неколку години, вакви голови сум гледал на пресеци од историските натпревари на јутјуб, но да го следиш натпреварот директно и да бидеш сведок на вакво нешто, ќе останеш со подзината уста. Верувај.:)
Капак на се, станува збор за жена. :)

Јас почнувам со прекрасниот гол на Ивица Олиќ од натпреварот Хамбург - Вердер кој заврши со победа на Хамбург благодарение на овој гол

Овај, бар за мене :helou:.

Робињо против Арсенал:vozbud::vozbud:
Мора да го постираш, да не се мачиме да го бараме :smir:

Него, мојот гол е нешто невидено. Бар не во последниве неколку години, вакви голови сум гледал на пресеци од историските натпревари на јутјуб, но да го следиш натпреварот директно и да бидеш сведок на вакво нешто, ќе останеш со подзината уста. Верувај.:)
Капак на се, станува збор за жена. :)

Јас го гледав натпреварот во живо на Еуроспорт, па голот и не е нешто ама асистенцијата :vozbud:

Ајде ставете го голот кој е најдобар според вас во Лигата на шампионите ова коло, а утре ке ставаме од купот на Уефа. Според мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom