Ееее, тука те чекав...И што ќе постигнеш со тоа ?
Не бе, не ми е тешко да се објаснувам со типци како Милојче ...Ќе им ја извадиш маста со оверклок на компонентите со ова... ако не свати
пена му фати устата на човекот
Значи, да не замараш.Значи ти ќе се ебаваш да мериш напон на плоча и ќе одредиш кога е доста :tv::tv::tv:
Немој не ме радуј :pos2:
Lol, ајде сега како добар маркетинг агент на MSI, најди плоча директна конкуранција на таа од видеото.Горе доле лево десно 700 MHZ разлика. Доколку се разбираш ќе ти биде јасно што значи тоа за OC.
Lol, ајде сега како добар маркетинг агент на MSI, најди плоча директна конкуранција на таа од видеото.
:tv:
:tv:Јасно ми е дека сте деца и многу многу не разбирате. MSI P55 -GD65 со OC Genie кај мене кошта 115€ без ддв. Таа на ЕВГА самиот рече дека кошта 400 - 500 долара. Ти или си имаш некој проблем со перцепцијата или пак само тераш инат. Дечкото на видеото само збори, исто ко тебе, дај да видиме на дело до колку може да ја клокне. Ја гарантирам дека нема шанси со мојата плоча.
пс: Информирај се околу годишната продажба на ЕВГА :pusk:
Не се преви мрднат.Ок чекам доказ до утре. Иначе тука ми се у позадина посилните браќа на P55 - GD65