Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
име..презиме....место на живеење......години...кај учи\учат.....итн да не продужуем......шо чорапи носат:pos2::pos2:

ај кажуј за тие шо ги свиѓаш мислам
Па кажав..

Борче Танчев Валандово ОУ Јосип Броз-Тито(Валандово)..носам сиви чорапи(спорт пише на нив)

ајде пак В

Па кажав..

Борче Танчев Валандово ОУ Јосип Броз-Тито(Валандово)..носам сиви чорапи(спорт пише на нив)

ајде пак В

Кој е најслаб фудбалер на Манчестер Јунајтед во моментов?

И за мене В

Кој е најслаб фудбалер на Манчестер Јунајтед во моментов?

И за мене В
Упс..Тешко прашање..Ај би ти одговорил Бербатов..Најголема мрза е човекот(дури и од мене поголема)..Ама сепак тоа е у моментот за во идини ќе видиме!

Па кажав..

ајде пак В
цццц значи мислев тие шо ги свиѓаш да каеш кои се бе цццц....алио ај нема везе...се извади сеа убо

ај мене една В

цццц значи мислев тие шо ги свиѓаш да каеш кои се бе цццц....алио ај нема везе...се извади сеа убо

ај мене една В

Јас сега мислам да ги кажеш тие што ги свиѓаш(иако најверојатно не ги знаеме)и колку девојки си имал.:helou:

И драги суштества чекам вистина

Јас сега мислам да ги кажеш тие што ги свиѓаш(иако најверојатно не ги знаеме)и колку девојки си имал.:helou:

И драги суштества чекам вистина

ееепа вака.......у моментов свиѓам 2-3 девојчиња али финтата е шо и ја појма неам као се викаат пошо ги неам уше упознато:kesa:......онака од далеку добри ми изгледаат:vozbud::vozbud:

аааа сеа девојки......ако мислиш на врски сум имал 2.... една подолга....со паузи и една пократка без паузи....т.е без прекини нели

и сеа за тебее

скроз да се опишеш....и физички --изглед
и шо сакаш шо нејќеш т.е карактер....
ЧЕКАММ!!!!:smir:

ееепа вака.......у моментов свиѓам 2-3 девојчиња али финтата е шо и ја појма неам као се викаат пошо ги неам уше упознато:kesa:......онака од далеку добри ми изгледаат:vozbud::vozbud:

аааа сеа девојки......ако мислиш на врски сум имал 2.... една подолга....со паузи и една пократка без паузи....т.е без прекини нели

и сеа за тебее

скроз да се опишеш....и физички --изглед
и шо сакаш шо нејќеш т.е карактер....
ЧЕКАММ!!!!:smir:

Се имам опишувано:)Височина 171 тежина 52.Кафеава долга коса да речам права(не ми е ни права ни виткана)кфеави очи,број на патики 41/42...Се облекувам како што сакам,но тоа значи дуксери,патики,фармерки па спортски би било.
Внатрешно..отворено искажувам чувтва(најчесто),ги преценувам луѓето(лошоо)кога се нервирам сакам да ме остват сите на мира.Сакам:спорт,музика(рап,хип хоп).Во срцето ми се Манчестер Јунајтед и Македонија:helou:Доста е....

Вистина..

Се имам опишувано:)Височина 171 тежина 52.Кафеава долга коса да речам права(не ми е ни права ни виткана)кфеави очи,број на патики 41/42...Се облекувам како што сакам,но тоа значи дуксери,патики,фармерки па спортски би било.
Внатрешно..отворено искажувам чувтва(најчесто),ги преценувам луѓето(лошоо)кога се нервирам сакам да ме остват сите на мира.Сакам:спорт,музика(рап,хип хоп).Во срцето ми се Манчестер Јунајтед и Македонија:helou:Доста е....

Вистина..
дообро

аај сеа ти каже колку дечковци си имала.....кого свиѓаш сеа и кој се тие......и по можност од форумов ако знаеш некој кој највише ти остаил впечаток.....хмммм
може си кажувала и ова али нз сеа не сум видел ја:smir:

ВИСТИНА за мене:helou:

дообро

аај сеа ти каже колку дечковци си имала.....кого свиѓаш сеа и кој се тие......и по можност од форумов ако знаеш некој кој највише ти остаил впечаток.....хмммм
може си кажувала и ова али нз сеа не сум видел ја:smir:

ВИСТИНА за мене:helou:

Aма само 1 прашање може.Не се вика Вистини или предизвици:)Сега не свиѓам никој:helou:Никој не знам од форумов...

Ајде тебе...од форумов кој највише ти остаил впечаток.Како другар,суштество,девојка..било што:helou:

Предизвик:vozbud:

Aма само 1 прашање може.Не се вика Вистини или предизвици:)Сега не свиѓам никој:helou:Никој не знам од форумов...

Ајде тебе...од форумов кој највише ти остаил впечаток.Како другар,суштество,девојка..било што:helou:

Предизвик:vozbud:

епа и ти мене прееска толку ми постаи сите ги одговорив ја......не е фер
:vozbud::vozbud:
аа добар впечаток...као другар ->ледениот.....само со него онака поише иам праено муабет.....понатаму ќе видиме и други

аа за тебе предизвик...у профилот да си стаиш некое видео од песнана онаа...КАФАНА ЈЕ МОЈА СУДБИНА и да ти стои 2 дена тоа видео,,,autoplay нормално да има:pos2::pos2:

ај уше еднавистина па да си легнам ја

епа и ти мене прееска толку ми постаи сите ги одговорив ја......не е фер
:vozbud::vozbud:
аа добар впечаток...као другар ->ледениот.....само со него онака поише иам праено муабет.....понатаму ќе видиме и други

аа за тебе предизвик...у профилот да си стаиш некое видео од песнана онаа...КАФАНА ЈЕ МОЈА СУДБИНА и да ти стои 2 дена тоа видео,,,autoplay нормално да има:pos2::pos2:

ај уше еднавистина па да си легнам ја

!Каков бизнис планирате со ледениот?:vozbud:
Најмрачен предизвик...може 3 зелени да ти дадам наместо да ставам песна?

!Каков бизнис планирате со ледениот?:vozbud:
Најмрачен предизвик...може 3 зелени да ти дадам наместо да ставам песна?
епа вака.....:pos2::pos2:за бизнисот треба да отвориме секси шоп ии ќе продаваме само Железни вибратори......(инспирирани од една слика у Hi5 ликови за ремет)ии това....сеа да не објаснуем...кој сака поише има у профил кај мене...и кај него мислам уше стои това шо зборевме.....али напушени бевме малце тогаш и двајцата .....не ни замерувајте:vozbud::vozbud:

а за предизвиков шо ти го дадов....шо знам ај ќе размислам убо па ќе ти пишам сабајле.....:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom