ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.905
- Поени од реакции
- 44.478
Не сум педер..А не е ни тојA aко ти побара ќе му дадеш?![]()
Вистина
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум педер..А не е ни тојA aко ти побара ќе му дадеш?![]()
Ако де, не си ама еднаш ако , плус ќе ти плати он...И за работата и да се шиеш после.Не сум педер..А не е ни тој
Вистина
Oпиши се целосно е внатрешно и надворешно?Да де,се е измешано вака...и сега јас немам на кого в или п...
Ајде за мене една вистина.Наредниот ќе постави прашање за мене и ќе каже дали тој сака в или п и тој после него ќе продолжи...малку ред да има:helou:
Oпиши се целосно е внатрешно и надворешно?
За мене вистина?:smir:
Смени го никот,напиши МајаНека ти седи до недела па смени го:helou:
Ако се смета неколку неделно држење за раце,некакви мали бакнежи,гушкање на 10 годишна возраст тогаш ок:smir:Но јас тоа не го сметам за врска искрено,точно дека љубовта не познава возраст,го обожавав детето ама што разбиравме тогаш,клинци...Ооо има многу љубовно разочарани,јас на оваа тема одмарам веќе цела година,ич не се замарам...
Ајде повторно вистина за мене...
Мали ај за старите времиња дај еден предизвикПрв секс кога ти бил? Одговори искрено
И ако не ти смета - Колку години си стара.
Прв секс кога ти бил? Одговори искрено
И ако не ти смета - Колку години си стара.
Ти си првото девојче со здрав ум. А мене кога ке им го кажам тоа ме прават луда.Хаха,ќе го одговорам првото па второто прашање за појасно да биде:smir:Имам 14(добро веќе 15)и не планирам да имам секс во блиска иднина,премногу млада за да ја изгубам невиноста,нели:smir:Хохоо абе има некои мрднати,деца имаат на 15 год![]()
Од скала 1-10 колку си ин лав??Ajде оживи темо....вистина?