Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еее темава ја напрајвте ѓубре...треба поорганизирано, еден член,па да му се одговори,па друг....вака каша попара

Да де,се е измешано вака...и сега јас немам на кого в или п...

Ајде за мене една вистина.Наредниот ќе постави прашање за мене и ќе каже дали тој сака в или п и тој после него ќе продолжи...малку ред да има:helou:

Да де,се е измешано вака...и сега јас немам на кого в или п...

Ајде за мене една вистина.Наредниот ќе постави прашање за мене и ќе каже дали тој сака в или п и тој после него ќе продолжи...малку ред да има:helou:
Oпиши се целосно е внатрешно и надворешно?
За мене вистина?:smir:

Oпиши се целосно е внатрешно и надворешно?
За мене вистина?:smir:

Висока сум 162,тежина 51.Долга права кафеава коса,кафеави очи.Се облекувам спортски...Па тоа е:toe:Чувствителна сум,сакам да помагам,често кога се нервирам луѓе невини срадаат,секогаш ги преценувам луѓето:toe:
За интереси спорт,музика.Во срцето ми се Македонија,Манчестр Јунајтед и Еминем:helou:

За тебе...колку си имал досега девојки?Ај незнам што друго:toe:
За мене...вистина пак:helou:

Девојки:pred:...Па вистинска врска со љубов не сум имал, но кратки врски од страст да...Не сакам за ова да зборувам!

Истото прашање.За мене предизвик?

Да љубовно разочаран моментално:nesvest:

Смени го никот,напиши Маја:vozbud:Нека ти седи до недела па смени го:helou:

Ако се смета неколку неделно држење за раце,некакви мали бакнежи,гушкање на 10 годишна возраст тогаш ок:smir:Но јас тоа не го сметам за врска искрено,точно дека љубовта не познава возраст,го обожавав детето ама што разбиравме тогаш,клинци...:toe:Ооо има многу љубовно разочарани,јас на оваа тема одмарам веќе цела година,ич не се замарам...

Ајде повторно вистина за мене...

Смени го никот,напиши Маја:vozbud:Нека ти седи до недела па смени го:helou:

Ако се смета неколку неделно држење за раце,некакви мали бакнежи,гушкање на 10 годишна возраст тогаш ок:smir:Но јас тоа не го сметам за врска искрено,точно дека љубовта не познава возраст,го обожавав детето ама што разбиравме тогаш,клинци...:toe:Ооо има многу љубовно разочарани,јас на оваа тема одмарам веќе цела година,ич не се замарам...

Ајде повторно вистина за мене...

Прв секс кога ти бил? Одговори искрено
И ако не ти смета - Колку години си стара.

Мали ајт да ми напишеш домашна!!

Прв секс кога ти бил? Одговори искрено
И ако не ти смета - Колку години си стара.

Хаха,ќе го одговорам првото па второто прашање за појасно да биде:smir:Имам 14(добро веќе 15)и не планирам да имам секс во блиска иднина,премногу млада за да ја изгубам невиноста,нели:smir:Хохоо абе има некои мрднати,деца имаат на 15 год:vozbud:

Хаха,ќе го одговорам првото па второто прашање за појасно да биде:smir:Имам 14(добро веќе 15)и не планирам да имам секс во блиска иднина,премногу млада за да ја изгубам невиноста,нели:smir:Хохоо абе има некои мрднати,деца имаат на 15 год:vozbud:
Ти си првото девојче со здрав ум. А мене кога ке им го кажам тоа ме прават луда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom