Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2256640 напиша:

..pa...fizicki...niska sum...slabicka..imam bledo lice i crna kosa...temno kafeni oci...i neznam sto drugo..
..karakterno...iskrena,neznam da lazam..ali znam da prekutam:)..cuvstvitelna..sramezliva sum...hmm...druzeljubiva osoba..posmatrac..spiritualna...hmmm...ima uste mn ali se na se ..specificna osoba,nikogas ne svatena od okolinata...umetnicka dusa...

..pa...fizicki...niska sum...slabicka..imam bledo lice i crna kosa...temno kafeni oci...i neznam sto drugo..
..karakterno...iskrena,neznam da lazam..ali znam da prekutam:)..cuvstvitelna..sramezliva sum...hmm...druzeljubiva osoba..posmatrac..spiritualna...hmmm...ima uste mn ali se na se ..specificna osoba,nikogas ne svatena od okolinata...umetnicka dusa...

Физички забраев најважното... плавите очи и попуните бузе :pipi: (нарцис сум јебига :pos:)

А карактерно скоро исти смо :pipi: ...(блондирано :P)

И би можело нешто да успее помеѓу нас :back: ...ама финтата е ти си слаба а ја не :pos: :pos: :pos: ...абе ти е гајле, ќе идем малце на фитнес, не ми треба многу :pos:

п.с едно вистинче мало ама слатко :pipi:

[zEUs];2257954 напиша:
Физички забраев најважното... плавите очи и попуните бузе :pipi: (нарцис сум јебига :pos:)

А карактерно скоро исти смо :pipi: ...(блондирано :P)

И би можело нешто да успее помеѓу нас :back: ...ама финтата е ти си слаба а ја не :pos: :pos: :pos: ...абе ти е гајле, ќе идем малце на фитнес, не ми треба многу :pos:

п.с едно вистинче мало ама слатко :pipi:
Mali, немој ан секоја... нема да те примам у Струмица кооо ке доош

Mali, немој ан секоја... нема да те примам у Струмица кооо ке доош

:pos: :pos: :pos:

Абе не е плава или смеѓа и никоаш нема да ни успее ништо ...:toe:

па затоа не се секирај... тебе највише те сакам :back::pipi: (љољ...ама сум се отворил денојве xD)

п.с вистина за сите ...,,дали можете да сакате некого кого никоаш не сте го запознале у живо ?,, (како на пример ја Гема :wub:)

[zEUs];2257992 напиша:

п.с вистина за сите ...,,дали можете да сакате некого кого никоаш не сте го запознале у живо ?,, (како на пример ја Гема :wub:)

Јас не ги сакам тие у живо шо ги гледам,а не пак преку нет,или телефон...

ДАЈ ПАК ВИСТИНА

[zEUs];2257992 напиша:

Абе не е плава или смеѓа и никоаш нема да ни успее ништо ...:toe:

па затоа не се секирај... тебе највише те сакам :back::pipi: (љољ...ама сум се отворил денојве xD)

Да ја сакам не ,ама може да се развијат симпатии ..

Вистина за мене..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom