Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали веруваш во љубов на прво поглед?Вистина дајте.
Да ти кажам искрено, има многу.Jony Deep ми е многу интересен. Исто и Brad Pitt имаше добра улога у последниов филм. Joly исто таке има многу dobro hot-sexy сцени и таке.
Ако фатиш златна рипка, и она ти рече доколку ме ослободиш, ќе ти исполнам една желба, (значи која и да било желба тука влага и материјална и нематеријална) шо ке посакаш?
Да ми даде една моќ - Да можам да се телепортирам каде што сакам.
Дајте вистина...или да ти дадем сеа тебе?
Сакаше да речеш: Jumper a?
Ај уше една вистина ќе ти дадем за крај
Ако те остават на пуст остров на неопределено време и ти речат да одбереш една личност која сакаш да биде со тебе цело тоа време. Кого ќе одбереш? Значи не ми давај буљашки одговори како некоја бла бла. Очекувам Име и ако може да ми образложиШ
.......................................... Ај нема да напињам ама тие триков на светец не поминуваат кај мене. Разочаран сум од одговорот.Yep...i wanna be a jumper.
Пуст остров не е за никого брат. Ја ако се мучим не мислим да го сподељуем тоа мучење со никого. It's inhuman.
Која девојка од форум (го кажуваш и никотВистина?
Ај и за мене една вистина мољам.:back:
Која девојка од форум (го кажуваш и никот) ти изгледа како личност за тебе? По замисли, постови и фантазија?
![]()
Нормално.Дали си таа на аватарот!!??
Ај и за мене една вистина мољам.:back:
Која девојка од форум (го кажуваш и никот) ти изгледа како личност за тебе? По замисли, постови и фантазија?
![]()
Нормално.