Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам.
Која холивудска ѕвезда ти прае најмногу мерак.

Дај вистина.

Да ти кажам искрено, има многу.Jony Deep ми е многу интересен. Исто и Brad Pitt имаше добра улога у последниов филм. Joly исто таке има многу dobro hot-sexy сцени и таке.

Ако фатиш златна рипка, и она ти рече доколку ме ослободиш, ќе ти исполнам една желба, (значи која и да било желба тука влага и материјална и нематеријална) шо ке посакаш?

Да ти кажам искрено, има многу.Jony Deep ми е многу интересен. Исто и Brad Pitt имаше добра улога у последниов филм. Joly исто таке има многу dobro hot-sexy сцени и таке.

Ако фатиш златна рипка, и она ти рече доколку ме ослободиш, ќе ти исполнам една желба, (значи која и да било желба тука влага и материјална и нематеријална) шо ке посакаш?

Да ми даде една моќ - Да можам да се телепортирам каде што сакам.

Дајте вистина...или да ти дадем сеа тебе?

Да ми даде една моќ - Да можам да се телепортирам каде што сакам.

Дајте вистина...или да ти дадем сеа тебе?

Сакаше да речеш: Jumper a?

Ај уше една вистина ќе ти дадем за крај
Ако те остават на пуст остров на неопределено време и ти речат да одбереш една личност која сакаш да биде со тебе цело тоа време. Кого ќе одбереш? Значи не ми давај буљашки одговори како некоја бла бла. Очекувам Име и ако може да ми образложиШ

Yep...i wanna be a jumper.

Сакаше да речеш: Jumper a?

Ај уше една вистина ќе ти дадем за крај
Ако те остават на пуст остров на неопределено време и ти речат да одбереш една личност која сакаш да биде со тебе цело тоа време. Кого ќе одбереш? Значи не ми давај буљашки одговори како некоја бла бла. Очекувам Име и ако може да ми образложиШ

Пуст остров не е за никого брат. Ја ако се мучим не мислим да го сподељуем тоа мучење со никого. It's
inhuman.

Дај некоја предизвикуачка вистина.

Yep...i wanna be a jumper.

Пуст остров не е за никого брат. Ја ако се мучим не мислим да го сподељуем тоа мучење со никого. It's inhuman.
.......................................... Ај нема да напињам ама тие триков на светец не поминуваат кај мене. Разочаран сум од одговорот.

ЉоЉ. Добро...еве у иднина ако ме стаа :pos: би идел со женска ми (ако фатим of course), а сеа ваке унапред за
olga-kurilenko-031.jpg
сваки случај идем до Русија за да ја прашам Теткицава дал ќе ми прае друштво таму.

П.С - Timothy Oliphant you lucky SOB.

Ај и за мене една вистина мољам.:back:

Која девојка од форум (го кажуваш и никот:vozbud:) ти изгледа како личност за тебе? По замисли, постови и фантазија?:pipi:

Мими, ме убиваш со прашањава:)
И вака, бараш од мене да кажам која девојка од форумов ја сметам за моја сродна душа?:)
Taa уште не сум ја нашол/не се појавила.А имало некои што ми се допаднале според постовите.

Ај предизвик?Осеќам ќе биде пак нешто јако:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom