Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Мир во судницата:star:

П.С Во орце не се учи ни утре

Знае ли некој Прва година Корчагин дали ќе се иде. Веројатно не, ама некој да не има веродостојни информации?

mwa

Дур не видите дека вашиот директор/ка заедно со Претставникот на Синдикатот на тоа школо не излезе на тв, и рече дека треба да се одржи настава, не сте у школо...

Нeзнам ни во Карев што ќе се праи...директоркана дава изјави мора школо да и ебам матер:pop:

Охрид најверојатно утре немат да се учит пак....

Нeзнам ни во Карев што ќе се праи...директоркана дава изјави мора школо да и ебам матер:pop:

Додека штрајкува СОНК нема да има часови! Проверена информација од прва рука..:smir:

Сеа ми кажаа утре ќе се идело у школо(за ЈБТ зборам)
Ама не ми е ништо сигурно пошо тоа ми го пренесе мајка ми(а она ќе направи се за да идам у школо)
Така да ако има информации за ЈБТ ве молам кажете...

Абе кога ќе се учи пред тоа ќе има преговори меѓу СОНК и Владата така да не се возбудувајте, најверојатно утре нема школо!

Ама НАЈВЕРОЈАТНО
Не е сигурно тоа...

Ама НАЈВЕРОЈАТНО
Не е сигурно тоа...

Зошто безвеза кажувате дали ќе се учи или не имаш Телевизија доколку се учи најверојатно чичко Дојчин ќе излезе на телевизија и ќе каже.

Директорката на Карев плаче за бесилка:pop:

Замислете во 11часот дојчин излегува и вика постигнат е договор-штрајкот се прекинува:vozbud:
Какви сочни пцовки ќе паднат еј!Пола Македонија пред :tv: ќе биде да види како ќе излезе работава...

Зошто безвеза кажувате дали ќе се учи или не имаш Телевизија доколку се учи најверојатно чичко Дојчин ќе излезе на телевизија и ќе каже.

Да ќе излезе,ама мојте запнале да идам па сеа ми треба аргументи да им кажам дека нема шанси да отидам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom