Apple Safari или Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Јас вака како вработен во Пентагон да се изјаснам во корист на Лисицата. Ја користам од времето кога IE реагираше ко мртов коњ на ctrl+T, и користев Лисица само заради тоа. Сега ја користам од навика и being cool with Linux факторот.

Јас вака како вработен во Пентагон да се изјаснам во корист на Лисицата. Ја користам од времето кога IE реагираше ко мртов коњ на ctrl+T, и користев Лисица само заради тоа. Сега ја користам од навика и being cool with Linux факторот.

Ах, Пентагон :(

Вие правите споредба дали БМВ или Мерцедес...
А имате Порше од трета страна.

All the color is Chrome.

Најозбилно, најсекси броусер, а воедно и ќе заборавите како се куцаат страни.

Nekneska go instalirav Apple Safari i mozam da kazam deka e super :)

Samo neznam zosto ama na prijateli stranicata ne mozes da se logiras..

Тотално оф топик, али ќе си кажам... Ја користам Konqueror ... :)

Definitivno poslednata verzija na Firefox 3.5 beta4,pobrza e od bilo koj browser sto sum go koristel iako e beta sepak e odlicna.Duri e pobrza i od Chrome kojsto nekoi dosega go smetaa za najbrz.Samo probajte go ke se uverite.Cao :helou:

Жал ми е ама не се сложувам.Само пробај ја новата 3.5 бета4 верзија на FIREFOX ќе видиш дека сум во право.Дефинитивно е најстабилен и најбрз пребарувач што сум го користел.Чао :smir:

Прекрасно е Safari-т:helou::helou:o

Definitivno poslednata verzija na Firefox 3.5 beta4,pobrza e od bilo koj browser sto sum go koristel iako e beta sepak e odlicna.Duri e pobrza i od Chrome kojsto nekoi dosega go smetaa za najbrz.Samo probajte go ke se uverite.Cao :helou:

Жал ми е ама не се сложувам.Само пробај ја новата 3.5 бета4 верзија на FIREFOX ќе видиш дека сум во право.Дефинитивно е најстабилен и најбрз пребарувач што сум го користел.Чао :smir:

Епа ќе ти кажам, си користел само Internet Explorer 6, така?
Mozilla од Chrome не е побрза. Тоа не е можно :)

Секако Сафари, 1оо пати подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom