K
kalimer0
Гостин
Кичево врне нон стоп последните 24 часа и улиците се веќе бели
Ондак е лош.Ако лесно се прават топки однего или треба да е воден снег или некој ептен добар како што е тој во северните предели.Ако е воден тогаш е тежок,ако е добар тогаш е лесен.^ Во Велес од прееска врне
И почнува да се трупа.
И снегот е супер за правење топкииии, се лепи убаво, не се растураат
Доообро де сеа леее, воденикав еОндак е лош.Ако лесно се прават топки однего или треба да е воден снег или некој ептен добар како што е тој во северните предели.Ако е воден тогаш е тежок,ако е добар тогаш е лесен.
Сега се симнував одозгора, колку е закон еј и замиси ниту еднаш не паднааав.Убоо ви е во Велес живеете на ниско..ја ваму горе шо да речам..1 саат доека си дојдам од чаршија :jaj:
Што го чистиш у 1 саат коа ке станеш надвор се бело убаини Иначе 100 пати сум кажал ке кажам уште еднаш снег- најубаво нешто Го обожавамво прилеп за 1 сат обелеја улиците, еве одам пак да ги чистам дворот :|
абе дури е убав за метење оти после ќе треба лопата да си земам, остај бе маки си имам моменталноШто го чистиш у 1 саат коа ке станеш надвор се бело убаини Иначе 100 пати сум кажал ке кажам уште еднаш снег- најубаво нешто Го обожавам
Мераци е бе низ чаршија само топки летаат од сите страниДоообро де сеа леее, воденикав е
Сега се симнував одозгора, колку е закон еј и замиси ниту еднаш не паднааав.
Леле колку сум среќна. Ко мало дете сум