Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ипак ќе чекам до вечер да падне сув снег... сега не е за шмркање, малку се лепи.

Него, како е Битола...штом Скопје е вакво, таму обично има бааги, бааги повеќе

Поради неповолното време се јавија пречки и дописникот од Битола не може да се јави. Значи моментално не сме во можност да воспоставиме контак. :pos:

Од мои информации Скопје е најзатекнато од декемврискиов снег!

--- надополнето ---

Се собравме на ФБ и огреа сонце, да бевме порано собрани немаше ни да не прелаже. :)

Извини како беше групата?! Одма да се зачленат оние кои сеуште не го сториле тоа! :pos:

Во Охрид пак замрзна Ејзерото :vozbud:, ако продолжи вака снегов богами ќе се остварат прогнозите за најладната зима во последните 100 години бррр..
кај си е златно лето плаза девојчиња то е живот :)

Ае у пм почнаа облациве над Скопје да бегаат :@

Да не знае некој како ќе биде наредните денови???

Снегот што го гледаме денеска е само загревање за тоа што не чека Сабота, тогаш ќе бидат обилни врнежи па се надеваме секаде ќе има по минимум 10 цм снег

Поради неповолното време се јавија пречки и дописникот од Битола не може да се јави. Значи моментално не сме во можност да воспоставиме контак. :pos:

--- надополнето ---

Извини како беше групата?! Одма да се зачленат оние кои сеуште не го сториле тоа! :pos:

Епа снегов паѓа додека мафијава ни спие. Саат и десет минути патував до работа, пат кој обично за повеќе од 30 мин не го патувам. Мислам дека стрелката на брзинометарот не ми мрдна од 0. Утре со санка ќе си одам ако е вака.
Инаку, групата се вика *Огреј Сончко, пријателу дрг.. На тебе чека цел град* - зачлени се.

Во Охрид пак замрзна Ејзерото :vozbud:, ако продолжи вака снегов богами ќе се остварат прогнозите за најладната зима во последните 100 години бррр..
кај си е златно лето плаза девојчиња то е живот :)

Значи ништо од пираните со кои го порибиа езерото. Ќе ни умрат. :( Скопјанишчана пак ќе се бањаат. :)

Јас мислам дека нема да се стоплува. И не си отишле облаците, се вратија :)

Снегот што го гледаме денеска е само загревање за тоа што не чека Сабота, тогаш ќе бидат обилни врнежи па се надеваме секаде ќе има по минимум 10 цм снег

ти тоа озбилно? немој бе бацка на слава сум:cug:

Е ова е снег, но престана да вее :(
Лопатата овојпат ќе одмори

Па многу рано почна да врне, не е фер...спијат луѓето што треба да ги одржаваат улиците :)

Свети Џиш (т.е. свети Никола) не го бива без снег... така да навали мајсторе, да видиме колку ти е силата :)
Ја само ради тоа не го критикувам снегов...ради св. Никола (по едниот син). Овој период мора да имаме снег пред врата, инаку маф ни е работа :)

Само не ме недисува што т.н. марфиеви правила важат и за снегот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom