Last XP V20

• Креатор на темата Креатор на темата topansko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
Веќе подолго време ја барам оваа верзија на XP (Last XP V20).Наоѓам торенти но се со многу мал број на сидери или се со вируси..дали има некој торент од оваа верзија на XP со доволно сидери и без вируси??ако има би го замолил да го сподели со мене.поздрав

Веќе подолго време ја барам оваа верзија на XP (Last XP V20).Наоѓам торенти но се со многу мал број на сидери или се со вируси..дали има некој торент од оваа верзија на XP со доволно сидери и без вируси??ако има би го замолил да го сподели со мене.поздрав

Што е разликата од овој ХР и од стандардниот ХР?

па при инсталација на ова новово имаш можност за инсталација на многу програми,има виста изглед а и ми се допаѓа повеќе,нема толку грешки како стандард верзијата..

па при инсталација на ова новово имаш можност за инсталација на многу програми,има виста изглед а и ми се допаѓа повеќе,нема толку грешки како стандард верзијата..

Пробај ги:

CrystalXP
XP Red Edition
XP Dark Edition
XP Black Edition
XP Ultimate

Сите се такви како тој што го бараш.

Е ај објасни ми ги грешките на стандард верзијата што ја нарекуваш.
Има едно софтверче(му го забораив името) со кое можеш да си направиш своја верзија на инсталационо XP и да ја наречеш како што ти душа сака. Јас имав една инсталација направено Windows XP Design Edition. Тежеше околу 4.5 гига инсталацијата, со фотошоп со свашта на дискот:)

фала на препорака..ти пример кој би го одбрал?

Е ај објасни ми ги грешките на стандард верзијата што ја нарекуваш.
Има едно софтверче(му го забораив името) со кое можеш да си направиш своја верзија на инсталационо XP и да ја наречеш како што ти душа сака. Јас имав една инсталација направено Windows XP Design Edition. Тежеше околу 4.5 гига инсталацијата, со фотошоп со свашта на дискот:)

Се вика nLite, и со тоа програмче се напраени овие.

фала на препорака..ти пример кој би го одбрал?

Јас ги имам пробано Сите ги имам пробано, сите си се интересни, со по неколку програмчиња, скинови, чуда.....

Било кое земи, добри се.

фала.а ќе можеш да пробаш да го најдеш овој ласт икс пе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom