Гостивар - Градот на Вардар

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
претплатникот не е достапен во моментов... ве молиме не бирајте подоцна..

остај бе,... стварно си бил ти од гв...
:uvo::uvo::uvo:

ти одговара името знаеш...можеш малку да го надополниш - да додадеш дополнителни карактеристики ... на пример пред името пиши ***Празна*** :tapp:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
:uvo::uvo::uvo:

ти одговара името знаеш...можеш малку да го надополниш - да додадеш дополнителни карактеристики ... на пример пред името пиши ***Празна*** :tapp:
Со ова сакаш да докажеш дека твојата глава е „попразна“ од нејзината..?
Ако е така, тогаш немора да се измачуваш да докажуваш, доволно е да кажеш..
btw Од бањица да не си?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
btw Од бањица да не си?
Извини тебе те праша некој ???
Иначе не сум од Бањица - Од Земун сум!
:uvo:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
ok ok, sorry,знаев дека имаш празна глава ама незнаев дека имаш толку празна глава за да не можеш да сфатиш дека немора некој да ме праша за да можам да дадам коментар...

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
еј ај малку начинот... мојот пост ти го пишав на зезанција... а ти гледај како враќаш со навреди
мислам осет

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
ok ok, sorry,знаев дека имаш празна глава ама незнаев дека имаш толку празна глава за да не можеш да сфатиш дека немора некој да ме праша за да можам да дадам коментар...
Абе ти си глуп или глуп?Ти коментираш ја што праам муабет со тиквичка и мене тоа не ме неривира (за тоа е форумов, за коментирање) ...Него кој си ти да кажуаш дека ја имам празна глава едно друго.Ти ако сакаш да се правиш џентлмен немој мене да ме вреѓаш, ок?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Абе ти си глуп или глуп?Ти коментираш ја што праам муабет со тиквичка и мене тоа не ме неривира (за тоа е форумов, за коментирање) ...Него кој си ти да кажуаш дека ја имам празна глава едно друго.Ти ако сакаш да се правиш џентлмен немој мене да ме вреѓаш, ок?
ако сакаш само со мене да праиш муабет а никој друг да не коментира имаш приватни пораки .. можеш да ми оставиш коментар на профил... имаш мсн на профил... а тука може секој да коментира... сам си бараш бељата... не дека го бранам агора ама не ти држи муабетов

и патем.... ај агора не е никој да кажува дека некој има глава
А КОЈ СИ ПА ТИ ДА КАЖУВАШ ЗА МЕНЕ?

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Веќе одговорено, на погрешно место сакаш да направиш муабет со неа...
Јас не кажав дека имаш празна глава или едно друго, но, тоа што го кажав ти го кажав со најдобри намери, дека се однесуваш како да имаш празна глава, што е вистина ( да не се збуниш пак: висина е дека така се однесуваш ), но ти тврдоглаво продолжуваш по свое...

...Не го прави она што не сакаш да ти го прават тебе..значи, ако не сакаш да те навредуваат, зошто навредуваш?

Извини, несакав да те навредам, како што кажав, имав најдобри намери, но ти неможеше или несакаше да ме сфатиш...
Поздрав

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
ако сакаш само со мене да праиш муабет а никој друг да не коментира имаш приватни пораки .. можеш да ми оставиш коментар на профил... имаш мсн на профил... а тука може секој да коментира... сам си бараш бељата... не дека го бранам агора ама не ти држи муабетов

и патем.... ај агора не е никој да кажува дека некој има глава
А КОЈ СИ ПА ТИ ДА КАЖУВАШ ЗА МЕНЕ?
Знам дека има приватни пораки,мсн и такви ствари ама ја само прокоментирав дека сум од гв а ти се испонаша типично за твојата култура.А јас сум тој што може да кажува за тебе, и кога зборувам нешто за тебе значи се однесува ЗА ТЕБЕ...за никој друг! :tapp:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
btw Од бањица да не си?
хехехе со најдобра намера беше ова? Колку си патетичен

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
II: Уште еднаш си циничен. Јас само напишав: Кој те праша тебе ???

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Знам дека има приватни пораки,мсн и такви ствари ама ја само прокоментирав дека сум од гв а ти се испонаша типично за твојата култура.А јас сум тој што може да кажува за тебе, и кога зборувам нешто за тебе значи се однесува ЗА ТЕБЕ...за никој друг! :tapp:
Продолжуваш само тврдоглаво и тврдоглаво, иако со тоа го докажуваш тоа што ти го пишав...

Пак не сфати,
да ти објаснам:
Тоа што е напишано тука, се однесува на сите членови на форумов и сите можат да искоментираат, а доколку нешто би се однесувало само на еден човек, тогаш за тоа треба да употребиш приватни пораки и.т.н.
Ок, знаеше дека има, сега веројатно знаеш и зошто служат...или не?

II: Уште еднаш си циничен. Јас само напишав: Кој те праша тебе ???
Само го напиша тоа, без да има некакво знаечење?!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
31
Поени од реакции
2
Веќе одговорено, на погрешно место сакаш да направиш муабет со неа...
Јас не кажав дека имаш празна глава или едно друго, но, тоа што го кажав ти го кажав со најдобри намери, дека се однесуваш како да имаш празна глава, што е вистина ( да не се збуниш пак: висина е дека така се однесуваш ), но ти тврдоглаво продолжуваш по свое...

...Не го прави она што не сакаш да ти го прават тебе..значи, ако не сакаш да те навредуваат, зошто навредуваш?

Извини, несакав да те навредам, како што кажав, имав најдобри намери, но ти неможеше или несакаше да ме сфатиш...
Поздрав
Не сакаше да ме навредиш??? Имаше најдобри намери толкувајќи дека главата ми е празна и дека неморам да докажувам? Јас не се однесувам тврдоглаво... ти си циничен !

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Не сакаше да ме навредиш??? Имаше најдобри намери толкувајќи дека главата ми е празна и дека неморам да докажувам? Јас не се однесувам тврдоглаво... ти си циничен !
Мислев дека тоа ќе те натера да престанеш да се однесуваш како да имаш празна глава, но, ти продолжуваш да го докажуваш истото...Овие намери не се добри..?!

И пак истото...ако тоа што го правиш не е тврдоглаво однесување, тогаш што е..?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
agora... под ниво е ми е да се расправам со него... батали го... изгледа е исфрустрирано гостиварчанче од фазанерија циглана и остало што видело нет

Kajgana Shop

На врв Bottom