Треба ли единицата АЛФА да го смени своето име?

• Креатор на темата Креатор на темата Heidrich
  • Време на започнување Време на започнување
Јас еве предлагам и хеленизмот во Математиката да го отстраниме.Ќе ги учиме ние нашите деца дека аглите се обележувале со алфа , бета....ма дајте ве молам.

Јас еве предлагам и хеленизмот во Математиката да го отстраниме.Ќе ги учиме ние нашите деца дека аглите се обележувале со алфа , бета....ма дајте ве молам.

Тоа е само еден од начините на обележување на аглите..има и други начини, изборот е твој кој начин ќе го користиш, мада овој со педерскиве букви е најзастапен.

Името им е последен проблем на нив....

Не е името проблем. проблем е групата која го претставува тоа име. Група на неписмени идиоти кои незнаат ништо освен силеџиско однесување према послабиот.

Полицаец/Апаш/Затвореник....кој било може да биде алфа. Само треба да знае да шлапа шамари

Точно ама финтата е да ги шлапа додека е со други припадници на неговата садистичка единица во која зборот култура е индиски збор што не би го разбрале никад. дали би шлапал шамари кога би бил сам?:toe:

А јас викам у школо децата кога учат математика да не ги подучуваат за питагора затоа што тој бил грк :pos2:

А јас викам у школо децата кога учат математика да не ги подучуваат за питагора затоа што тој бил грк :pos2:

А јас викам дека ти не треба да одиш на одмор во грција

А јас викам дека ти не треба да одиш на одмор во грција

Кја сакам ќе одам демократија е :helou: а зборот демократија од каде потекнува? и тој ли сега не треба д аго употребуваме? :pos2:

Денешниве Гревци немаат никаква врска со тие античките, со Питагора,Аристотел,Сократ,Софокле...а ти оди на одмор во Атина.Владење на народот е сепак....:toe:

Денешниве Гревци немаат никаква врска со тие античките, со Питагора,Аристотел,Сократ,Софокле...а ти оди на одмор во Атина.Владење на народот е сепак....:toe:

немаат и јас викам така, па што тогаш ви смета тоа име?

добро бе зоте не ни смета..еве и на одмор ке одиме доле...како тебе

Незнам дали треба да се смени името на единицата.Така мислам бидејки и да го сменат пак граѓаните ке ги викаат АЛФИ а и бидејки можеби (како што пред извесно време кажа Јанкуловска)ке нема да постојат.
:salut:

Незнам дали треба да се смени името на единицата.Така мислам бидејки и да го сменат пак граѓаните ке ги викаат АЛФИ а и бидејки можеби (како што пред извесно време кажа Јанкуловска)ке нема да постојат.
:salut:

Abe deca,do koga ke ve lazat deka ke gi rasturat?Ke go smenat imeto i ete,nema Alfi.

Mua ha ha ha .

Ај и да се согласиме дека алфи не било грчко шо ти знам еврејско ли било, мене ништо не ми значи. Нема никаква поврзаност со Македонија. Убаво би било името да има некое значење. А за тоа дека се неписмени, неписмени се.

мене лично, во името на единицата ми пречи што е копија...

ме асоцира на сите наши бедни копии, како на пример: ТЦ плазза (бееееееееее), или ТЦ беверли хилс, или ТЦ Лептокарија (беееееееее:nesvest:) :nesvest:

аман... толку ли не сме креативни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom