ццц... ко банда дечишта сте на моменти(у последно време се почесто)
значи... според вас(зборам за оние на форумот, не за металците општо)прва музика што се појавила е метал...
панкот според вас представува собир на музички незналици(што е и точно до негде, ама ипак музиката е топ)
металкорот-хмм не вреди да зборам за овој затоа што сеуште сум дете, судејќи според вас, по тоа што ја слушам, сакам, обожавам оваа музика, т.е КОР музичето...
секој пат кога излезе некој јак металкор бенд(немора да е металкор, КОР музика уствари) овие металчугиве, т.е оние на метал блоговите,архивите и веб страните, пишуваат дека е некој метал стил...
пр. коа некоја група е деткор тие ми пишале техникал дет/индустриал метал... втф?? или пак некој металкор бенд, што стварно поседуе квалитет, го стаиле мелодик дет метал... ај ве молам..
кога пак се пише некој стереотип за металциве, вие одма ааааааааајјјјјјјјјјдееее ко некои стари баби се карате
искрено, мене ме боли газот колку и што зборите за музиката што ја слушам, т.е корот... ама продолжете си, неможете да се помирите со некои работи... хаха