oooo Satano!!!!!!!!!!!! I OVA GO IMAS PRAENO? ostaj toa ke mi te zgazi nekoj voz od tie retkite pa ke mi propadne mojata lezbi vrska..... PODALEKU OD ZELESNICKATA!!!!!!!!!!!!La Española напиша:auuu, dobra prezentacija na Gostivar ste izvrsile, sekoja cest. Ce se razocarav ako nemase na podforumov nikoj nisto pisano za Gostivar
Sto drugo da dodam za Gostivar osven da gi spomnam moite omileni mesta vo nego. Epa prvo najomileno mesto mi e kejot na rekata Vardar so parkot sto e podelen so rekata Vardar na eden poposeten i na eden ne tolku poseten Ima setaliste sto poslednava godina Bejta go sredi (sekoja cest) i sega da ti e milina da setas i a sednes pokraj Vardar. Tuku e i mosne popularnoto mesto sto nie go vikame "kaj spomenicite" i tamu na leto vrie od mladi
vtoro moe omileno mestence e zeleznickata (navecer posebno e cool) taka odvoena e od gradot i koga sedis na shinite tamu imas nekoj poseben feeling, jes da sega otkako ja pustija zeleznicata, mnogu ja osvetlija i malku se izgubi od feeling-ot ali pak dobro e
o ljubavi, ic ne se sekiraj, ne me gazi mene voz Ne e tolku strasno mestoto niti opasno, samo sto malce ladnicko e, posto ramno e i sekogash duvka veterce po malkuTikvi4ka напиша:oooo Satano!!!!!!!!!!!! I OVA GO IMAS PRAENO? ostaj toa ke mi te zgazi nekoj voz od tie retkite pa ke mi propadne mojata lezbi vrska..... PODALEKU OD ZELESNICKATA!!!!!!!!!!!!
od maleardi si ili fazanerija!:helou:mnogu nie ubav gradot.no mene mi e malku dosaden nocniot zivot-mozebi zosto ziveam vo gostivar!
Naj super mesto za izlaganje se baby blue i energy!massiva e ok
не сум ни од малеарди,ни од фазанерија!зошто?od maleardi si ili fazanerija!:helou:
Toj grad...mi budi edni stari i ubavi spomeni...
Mnogu vreme pomina od togas...i mnogu raboti se smenija.
Pa sepak...gradot mi e ostanat vo super sekjavanje...
I kaficite,i carsijata...i lugjeto(mada znam deka ne se trpite mnogu-mnogu i si zaviduvate do besvest megju sebe) koi sto se mnogu gostoprimlivi...
I Eldorado od vremeto,pa onoj kafichot od Ljumbata...
I nikako ne moze da gi zaboravam i onie solenite kockicki sto samo tamu gi pravat...(kako se vikaa...toa e super)
i baklavite i tatliite...
i onoj siniot centar koj sto tolku neprirodno i grandiozno se izdignuva nad se drugo vo okolinata u samiot centar...
I mojot favorite prodavac (albanec,legenda,drzi kolonijalce vo belata zgrada vo blokot sproti kaficite)
i mnogu drugi dragi lugje koi sto sakam da gi vidam!(da ne gi naimenuvam)
Sepak...hehe...posto ne sum vekje `potencijalen` gostivarski zet...:kesa:
ne sum bas siguren kako i dali ke me precekaat...
I`ve seen it all-Bjork...
se drugo e vise muabet tip Edo Maajka....i Plavi orkestar-Sava tiho tece...hehehehe:smir:
Sepak...direktno i iskreno...Jas...go sakam Gostivar!