:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:neznam sto da recam:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Група А : грција, хрватска, Македонија, Израел
Група Б : Русија, Германија, Летонија, екипа од квалификациите
Група Ц : Шпанија, Словенија, Србија, Велика Британија
Група Д : Литванија, Турција, Полска, Бугарија
само дека ке сме 1ви у групата:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:neznam sto da recam:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
леле сам оза тоа се пишува деновиве по сите весници интернет страни дали домашни или од хелас.Леле каков датум, па уште и противникот.Ова треба да им е најголема инспирација за да ги победат.Доколку победат нашите кошаркари тоа ќе ми биде најсреќниот момент од животот![]()
7 СЕПТЕМВРИ???????????леле сам оза тоа се пишува деновиве по сите весници интернет страни дали домашни или од хелас.
Европа фати уплав од мечот Македонија-Грција
Европската кошаркарска федерација (ФИБА-Европа) една година однапред реши да го прогласи дуелот помеѓу Македонија и Грција за меч од висок ризик, откако двете репрезентации се најдоа во иста група на завчерашната ждрепка во Варшава. „Нова Македонија“, која беше на местото на настанот, можеше да ги забележи загрижените лица на водечките луѓе на ФИБА-Европа и на организаторот Полска, кои постојано се туфкаа како баш овие две репрезентации се најдоа во иста група.
Организаторот очекува наелектризирана атмосфера во Познањ, каде што на 7 септември в година ќе играат Македонија и Грција, а веќе отсега е најавено присуство на најмалку 5.000 навивачи од двете земји.
http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=2&fCat=2&top=1&EditionID=228&ArticleID=10873
Eх, не биди песимист.Знам дека гејците се добри во кошарка, ама надежта последна умира.Се надевам нашите нема да не извисат.А ти Братот, ќе одиш да гледаш?Бре бре уште да победиме и најдобар подарок.
Можам да замислам шо ќе е.Улиците низ Македонија празни сите пред тв ако тепаме славење не да ќе има.А ако има тепачка кој ќе се тепа кај нас бе,колкави волови се тие уште и црнецот да е таму,кој ќе го чува тој колкаво магаре е.