Bullet for my valentine

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Андерграунд ис да риал шит ... Искрено ни вокал ни ништо не ми се бендисува од нивната музика. Секој по фкус ама мене лично воопшто

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
одвратно смешни се,претерано!бљак.

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
А бе океј секој по вкус ама ко че разгледаш андерграунд и тој комирцијален бенд че сватиш шо е поентата:smir:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.224
А бе океј секој по вкус ама ко че разгледаш андерграунд и тој комирцијален бенд че сватиш шо е поентата:smir:
сакаш да речеш дека со самото тој што са комерцијала са тапа ? не бе брат... имало,има и ке има бендови кои се комерцијала а се добри!

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
сакаш да речеш дека со самото тој што са комерцијала са тапа ? не бе брат... имало,има и ке има бендови кои се комерцијала а се добри!
и јас се согласувам со тебе,мики,но бендов овој е стварно лош!без разлика дали е комерцијала или d.i.y.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
и јас се согласувам со тебе,мики,но бендов овој е стварно лош!без разлика дали е комерцијала или d.i.y.
за кој како,може се лоши ама имаат неколку добри песни..

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
ок де,тебе ти се свиѓаат.мене ништо не ми се свиѓа од овие.

Morbid.

Будала
Член од
24 март 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
па шо знам, мене лично една песна, две преку сила да ми се свиѓаат од нив, и да ги слушам, а сум симнувала мн. ми стојат безвезе у ком. а не ги слушам.:tapp:

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Абе ај доста со нив, слушајте си го вашиот глуп дет метал таму и оставете ги Bullet на раат.

Bullet for My Valentine have received three awards from Kerrang!, 'Best UK single' for their track Tears Don't Fall in 2006, and 'Best British Newcomer' in 2005 and also 'Best British Band' in 2008. As a result the band headlined Kerrang!'s 25 year anniversary tour of the U.K.http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-Bullet_For_My_Valentine_Win_Kerrang.21_Award-45 The band recorded a cover song for the magazine, Metallica's "Creeping Death", which is featured on the magazine's Higher Voltage compilation disk.http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-SOULFLY.2C_BULLET_FOR_MY_VALENTINE.2C_DARKEST_HOUR_Featured_On_.27Higher_Voltage.27_CD-46 Another Metallica cover, "Welcome Home (Sanitarium)", was featured on Metallica" Remastered.http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-MACHINE_HEAD.2C_TRIVIUM.2C_MASTODON_Pay_Tribute_to_METALLICA_On_.27Remastered.27_CD-47
The band won the Welsh Music Award for "Best Newcomer" in 2004,http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-Welsh_Music_Awards_2004-48 and according to The Sun, were 'booed' when receiving the 2006 Metal Hammer Golden God Award award for 'Best British Band'.http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-Bullet_booed_at_Metal_Awards-49 Bullet for My Valentine has received coverage in music magazines including being featured on the covers of Metal Hammer, Guitar World, Total Guitar and Kerrang, and stories in Revolver, Outburn, Penthouse, Rock Sound, NME, Hit Parader, Guitar One, Drummer Magazine and Alternative Press.http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-Bullet_For_My_Valentine_Win_Kerrang.21_Award-45

Ако не ги биваше Bullet немаше да стигнат до ова!
http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-Bullet_For_My_Valentine_Win_Kerrang.21_Award-45

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
оставете ги буллет на раат?со што значи,ние што не ги сакаме овие,ги вознемируваме личностите кои го сочинуваат овој бенд?објасни ми.

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Абе ај доста со нив, слушајте си го вашиот глуп дет метал таму и оставете ги Bullet на раат.

Bullet for My Valentine have received three awards from Kerrang!, 'Best UK single' for their track Tears Don't Fall in 2006, and 'Best British Newcomer' in 2005 and also 'Best British Band' in 2008. As a result the band headlined Kerrang!'s 25 year anniversary tour of the U.K. The band recorded a cover song for the magazine, Metallica's "Creeping Death", which is featured on the magazine's Higher Voltage compilation disk. Another Metallica cover, "Welcome Home (Sanitarium)", was featured on Metallica" Remastered.
The band won the Welsh Music Award for "Best Newcomer" in 2004, and according to The Sun, were 'booed' when receiving the 2006 Metal Hammer Golden God Award award for 'Best British Band'. Bullet for My Valentine has received coverage in music magazines including being featured on the covers of Metal Hammer, Guitar World, Total Guitar and Kerrang, and stories in Revolver, Outburn, Penthouse, Rock Sound, NME, Hit Parader, Guitar One, Drummer Magazine and Alternative Press.

Верувам дека Шер и Кени Роџерс имаат повеќе награди и од тоа... и нив да не ги бива бе море. И на крај краева шо разбираш па ти па од дет метал....тие луѓе се богови у тоа што го прават у споредба со овие шмизливе награди што добивале.

J

JOEY JORDISON

Гостин

и

баш ме интересира које според вас е бољи од овие една песна две групи

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.224

Bullet for My Valentine have received three awards from Kerrang!, 'Best UK single' for their track Tears Don't Fall in 2006, and 'Best British Newcomer' in 2005 and also 'Best British Band' in 2008. As a result the band headlined Kerrang!'s 25 year anniversary tour of the U.K. The band recorded a cover song for the magazine, Metallica's "Creeping Death", which is featured on the magazine's Higher Voltage compilation disk. Another Metallica cover, "Welcome Home (Sanitarium)", was featured on Metallica" Remastered.
The band won the Welsh Music Award for "Best Newcomer" in 2004, and according to The Sun, were 'booed' when receiving the 2006 Metal Hammer Golden God Award award for 'Best British Band'. Bullet for My Valentine has received coverage in music magazines including being featured on the covers of Metal Hammer, Guitar World, Total Guitar and Kerrang, and stories in Revolver, Outburn, Penthouse, Rock Sound, NME, Hit Parader, Guitar One, Drummer Magazine and Alternative Press.

ова што го рече, докажува дека булет се комерцијала - а со самото тоа се прават поголема тапа... како неможеш да го свариш тоа?
има бендови кои се комерцијала ама се 30000 пати подобри од било која група на светот(Alice in Chains, Pearl Jam - да ги спомнам за пример)...
така да...

Kajgana Shop

На врв Bottom