SkyDriver
Would like my bananna ?
Хмм... :raz:
Некако не ми се совпаѓа :raz:

Некако не ми се совпаѓа :raz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хмм... :raz:
Друже.. само од AIMP меморијата... не од цел компјутер![]()
Значи, пушташ AMIP, отвараш task manager, идеш на табот Processes и ќе најдеш нешто од типот на AIMP во првата колона.. а во третата пишува колку меморија јаде баш тој процес.
btw... Хееееј.. тоа сум јас позади![]()
![]()
![]()
btw... Хееееј.. тоа сум јас позади![]()
![]()
![]()
Vnuce, јас џабе ќе ти кажам колку зима на старт... тоа треба да ти каже некој со повеќе песни што има. Дека се на се имам само 20 песни (mp3) што значи дека кога го пуштам AIMP-ов не му треба ни секунда да се стартува, не се ни осеќа
![]()
А иначе општо додека е вклучен не го малтретира ич компјутерот, само сеа слабост мy се тоа што има премал арсенал на формати кои може да ги прочита, а предностите му се тоа што е овозможен на повеќе јазици, има некои конвертори, отворен е кодот, значи можеш да си го менуваш (доколку знаеш) и тоа што не го умара општо компјутерот.
Мене за овие 20тина mp3ки ми е таман, пуштам AIMP, тој се крие кај саатчето и цепа музиката
Абе друже, Winamp-от сега за сега е No: 1, само што ненормално го кочи компјутерот (што за посериозните корисници на компјутери тоа е нешто неприфатливо)... Еве јас да речеме, иам пуштено MSN, Yahoo Messenger, Skype, Mozilla со 6-7 tabs и незнам што уште ти не... и уште ако плеерот ми го кочи компјутерот... што би се десило тек тогаш :/
Абе брат ама ако ти си оние шо ставиле виста на компјутер што едвај работи на XP па уште пушташ и други програми како што ми се пола другари па ми се жалат ќе ти прави така ама еве пример кај мене да ти кажам ја што се пуштам па ич не ми кочи и праи проблем. Мсн Скајп Мозила со тука негде табови плус игра и тоа COD4 и цело време ги мешам те едно те друго префрлам и работам и ич не ми кочи си шиба и тоа на виста а за XP не коментирам пошто на вистава преде. А и на овој послабиов компјутер шо го иам и на тој пуштам е сеа со не толку јаки ствари у позадина да работат ама не ми кочи ич.
Sky... за меморија ме јадеш... на овој му треба мин 5.5 мега, али... нели се многу 29% оптоварување на процесорот? Foobar-ов не стига ни до процент, кутриот![]()
Sacansi.... iTunes? :ija: