можеби некој пиша за ова претходно, но сепак ајде ќе прашам:
Дали може сниманата содржина од хард дискот на мах тв да се извади на PC, USB memory или слично...?
А и тогаш тешко, затоа што користи Microsoft компресија со Diggital RIght Managment.Edinstveno da go izvadis HDD-to od receiver-ot i da go stavis na PC-to !
Не верувам дека ќе бидат достапни со опција НАПРАВИ САМ поради тоа што за конфигурирање на рутерите е потребна администраторска лозинка, која т-хоме не ја даваат на корисниците од причина што со многу експериментирање може да дојде до разни дефекти, а рутерот е во нивна сопственост...Слушнав дека од 1ви Април (не е шега) Call & Surf и 3Max пакетите ке бидат достапни со опција направи сам. Така да ке нема потреба да се чека долго како до сега
Рутерот ке со го добиеш конфигуриран и спремен за поврзување со сите податоци внесени во него, значи нема да ти треба администраторски пасворд за него, се ке си биде спремно за инсталирање ти само треба да си го поврзеш дома и толку.Не верувам дека ќе бидат достапни со опција НАПРАВИ САМ поради тоа што за конфигурирање на рутерите е потребна администраторска лозинка, која т-хоме не ја даваат на корисниците од причина што со многу експериментирање може да дојде до разни дефекти, а рутерот е во нивна сопственост...
Еднаш и мене ми се случи истово и тоа не на закажано снимање . Инаку имам снимано и цели фудбалски натпревари и без проблем целите ги снима .Resiverot na T-Home e mnogu glupav, ne moze da snima poveke od 1 cas, sabalje staviv da ja snimam formula 1 i snimalo samo od 8 do 9 a ne cela trka, imam zabelezano i na drugi programi taka da snima.
Kaj vas kako e