ти работиш таму или гледаше на грав па знајш?
Ne rabotam vo on.net.Mi kazaa deka ke pustile iptv na nivniot rodenden.Samo prenesov sto mi kazaa.I da prv post mi bese ama ne mora da znaci deka ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти работиш таму или гледаше на грав па знајш?
а оваа цена што ја кажувате е само за ТВ или за ТВ+интернет+телефон??
Јас во Словенија плаќам 39еур за ИПтв + интернет (20/20) + телефон.. и плус безпари лаптоп ми дадоа кога склучив договор за 2 години.. Ако е 3400ден само за ТВ тогаш е прескапо...
а оваа цена што ја кажувате е само за ТВ или за ТВ+интернет+телефон??
Јас во Словенија плаќам 39еур за ИПтв + интернет (20/20) + телефон.. и плус безпари лаптоп ми дадоа кога склучив договор за 2 години.. Ако е 3400ден само за ТВ тогаш е прескапо...
За 3400 добиваш чинам неограничен интернет сообраќај со 6 Мбпс, телефон со 100 часа безплатен локален разговор и 20 % попуст на импулс за меѓународни повици, и IP TV со 70 канали.

Ако не е тајна, кога се пријавивте вие двајца. На еден му е монтирано на другиот му се јавија. Пошто кај мене од 07.11. ја проверуваат техничка можност.

Јас отидов денес во салонот на Телеком и им реков да ми ја проверат техничката поддршка. Ми го побараа бројот и одма ми кажаа дека сум немал техничка можност. BTW Знае ли некој што спаѓа во “техничка можност’’ бидејќи јас веќе имам АДСЛ од Телеком и досега не паднал ниеднаш![]()
![]()
Абе еве како ќе провериш, јави се на 080012345 кажи им нека измерат колку максимално држи линијата. Ако е над 8 мб тогаш може :helou:
Денеска се јавив тамо поради друг проблем и ми кажа дека линија тера 12Мб без никаков проблем. Али за тоа треба време да се измери.

Ако не е тајна, кога се пријавивте вие двајца. На еден му е монтирано на другиот му се јавија. Пошто кај мене од 07.11. ја проверуваат техничка можност.