Колку мажите навистина сакаат паметни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
При тоа се подразбира дека себе си се сметаат за многу паметни. Јас лично мислам дека убава жена не може да е глупава!

Уау еј, евe уште еден генијалец. Ако е убава, мора да е курва! Терај си работа дете, далеку ќе догураш со таа памет!

Ама ти не си надарен со интелигенција воопшто а? Форест Гамп за малку е пред тебе изгледа. :tapp:

Ти кажа, читај погоре, дека за тебе, убава жена не може да биде глупава. Како ќе го поткрепиш тоа. Убавината е дар од боговите, не е нешто кое се стекнува со напорна работа. Therefore, убава жена по дифолт да биде паметна е нон сенс.

Но добро, разбирам дека е нормално да донесеш таков заклучок кога воопшто не читаш што си напишал сам, а уште помалку што сум напишал јас, па згора на тоа и да промислиш што значи напишаното. :smir:

Играм со паметни жени.Тие без три чисти се лесен плен и досадено ми е.Поинтересно е кога не ти дава,кога мораш да кроиш планови...ах...:smir:

Имаш “баг“ у реченицава. :nesum:
Ни најмалку.

Еве ќе ја модифицирам за да те задоволам: „Со жена не можеш да се справиш. Со паметна жена уште помалце.“

Кај е багот?:)

Играм со паметни жени.Тие без три чисти се лесен плен и досадено ми е.Поинтересно е кога не ти дава,кога мораш да кроиш планови...ах...:smir:

Бред пит? Дали си тоа ти ? :toe: ( се шалам)

Иначе "Паметна жена" обично многу филозофира така да не ги преферирам многу,понаклонет сум на оние позабавните :smir:

: „Со жена не можеш да се справиш. Со паметна жена уште помалце.“
види сеа зависи за кого како,паметна жена знае да го ислуша и послуша дечкото/мажот,глупавата ќе се инаети со него иако е тој во право
Се разбира ако забелешките па и рибањата се направени со усул и насамо а не пред сите,и со смирен тон и културен јазик.

Ни најмалку.

Еве ќе ја модифицирам за да те задоволам: „Со жена не можеш да се справиш. Со паметна жена уште помалце.“

Кај е багот?:)

Види, не дека не те разбирам, јасна ти е поентата... ама па боде шовинистички очи бе, среќа шо Трн не го прочитал ова одма ќе рече “!АХА!“.

Багот е кај жена-паметна жена. Не можеш да се справиш - уште помалце. Обична жена - паметна жена. Обратно од паметна жена е... глупава жена.

Али, и ја као Агора почнав... :pos:

I really do.

Не очекувам попаметна, ама барем близу до мене : )

Бред пит? Дали си тоа ти ? :toe: ( се шалам)

Иначе "Паметна жена" обично многу филозофира така да не ги преферирам многу,понаклонет сум на оние позабавните :smir:

А ако се паметни,не можат да бидат забавни?ЈАс мислам дури и дека попаметните се позабавни....:pipi:

Обратно од паметна жена е... глупава жена.
Дете јебеш ли ти што? Па ја волку комплекси (и кретенизам) вадење у два реда муабет не сум видел од Амди Бајрам јеботе! А, за ова цитираново имаш зелено колку зграда :pos2::pos2::pos2: Мислам, геније си!

Ja мислам дека мажите мнооогу сакаат паметни жени ама штета шо такво нешто ретко постои...

Види, не дека не те разбирам, јасна ти е поентата... ама па боде шовинистички очи бе, среќа шо Трн не го прочитал ова одма ќе рече “!АХА!“.

Багот е кај жена-паметна жена. Не можеш да се справиш - уште помалце. Обична жена - паметна жена. Обратно од паметна жена е... глупава жена.
Викторе, читаш тоа што сакаш да прочиташ, а не тоа што го пишува :)

Која ти е таа логика жити се? :icon_lol:

Ме мрзи да цртам, ама ќе пробам со зборови:

Жена->општа категорија.
Паметна жена-> подкатегорија на „Жена“.
Глупава жена->исто така подкатегорија на „Жена“. Како и просечна, спонзоруша, убава, грда, дебела, слаба... Зависи по која поделба идеш.

И сеа од кај логиката дека Жена=Глупава Жена, зошто било спротивно од Паметна Жена?
Јас „обична“ не го спомнав никаде... :)

Сам си изведуваш шовинистички заклучоци. :pipi:

Ja мислам дека мажите мнооогу сакаат паметни жени ама штета шо такво нешто ретко постои...

Ха. Ха. Ха. Ха.

Да, да, да! Секако.

*standing ovations*

Дете јебеш ли ти што? Па ја волку комплекси (и кретенизам) вадење у два реда муабет не сум видел од Амди Бајрам јеботе! А, за ова цитираново имаш зелено колку зграда :pos2::pos2::pos2: Мислам, геније си!

Дечко да не сум ти легнал нешто од поблиска фамилија што ми се нафрлил вака? :toe: Ако е тоа кажи да се разбереме, не се резили вака, греота си. :back:

На долги рокови паметна. На кратки рокови глупа(ова глупа може и со површна да се замени како и неизживеана). Никоаш не знаеш која ти е за кратко а која за долго, тоа е.
Инаку познавам луѓе шо појше сакаат инфериорни девојки шо ќе им одат по газот и ќе им бидат интелектуално подредени и тоа се комплексаши. Има и такви шо викаат а бе брат за пичка треба пари и кола, тие најчесто и налетуваат само на пичка а не на девојка(жена).
Кој за шо учел е работава.

Druze vo mn golem film si vlezen ne treba do tolku da se precenuvas izgleda nikos ne si bil zaljuben i neznaes kako e .. nekogas ce dojde i da te vrtat okolu mailot prst a ti uste ke se mavas po gradi pa togas ke vidis dali si igras so pametni zeni ili si eden obicen glupco koj se fali kaj ke stigne:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom