Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za zal i mazi. poveke mislat so dolnata otkolku so gornata "glava". :pos2:се помалце има паметни жени на жалост немој да се лутите жени али тоа е вистината :smir:
Обично е обратно....Не се согласувам. Глуп маж си иде со глупа жена, паметен маж со паметна. Секое грнче си наоѓа поклопче, а ова е тема на која жената сака да си ја истакне својата префинетост, умност и гениозност, не сфаќајќи дека постигнува контраефект и ги навредува мажите. Не поштуем! Никој не сака да си го помине животот со нискоинтелигентни, со луѓе не на негов умствен и карактерен стадиум.
Нормално дека има секакви примери. Независно од тоа дали си маж или жена, ќе сакаш да го минеш животот со личност која е твоја копија, твоја прототип, некој со кого се надополнуваш и во кого се пронаоѓаш, со кого ќе можеш да си направиш муабет... Ако си глуп, ќе го правиш сето горенаведено со глупа, ако си паметен, со паметна. Сето останато на кое алудирате, а вклучува бракови од интерес, не е врска, туку хартија.ne bi rekla deka e bas taka. ima sekakvi primeri.
Бидејќи самата го поставуваш прашањево, притоа и самата реафирмирајќи го стереотипот: паметна и гадна, или убава и глупа, претпоставувам дека си од “паметните“ :pos2:Ај поправете ме ако грешам душа, ама се некако ми се чини дека најголемиот број на мажи во нашава ни мила државичка (секоја чест на исклучоците) бараат жени без три чисти во главата, затоа што само на тој начин можат да бидат мачо мен, да ја имаат доминацијата, т.е. да ја водат играта... и на секој нивни очаен обид за хумор таа до него да се постела од смеењефрустрации, фрустрации. БЛЈАК
Ноу шит! Нели вистинските мажи сакаа независни и самосвесни? Ќе да си и ти од “паметните“ :smir:Вистинските мажи вистина сакаат паметни жени:back:
Бидејќи самата го поставуваш прашањево, притоа и самата реафирмирајќи го стереотипот: паметна и гадна, или убава и глупа, претпоставувам дека си од “паметните“ :pos2:
Ноу шит! Нели вистинските мажи сакаа независни и самосвесни? Ќе да си и ти од “паметните“ :smir:
Интересно инаку, митот за убавите и глупи девојии го имаат проширено токму оние ружни-ко-лепрозен-трол грдотии од кои ни лешниче со машичка од рука никој не би им земал. Често пати сум бил сведок кога ќе се појави некоја лепотица во околина на такви тролови, они веднаш решето ја праат колку е глупа. При тоа се подразбира дека себе си се сметаат за многу паметни. Јас лично мислам дека убава жена не може да е глупава!
Ајде? Со што ќе го поткрепиш муабетов? И дали за тебе ширење нозе значи покажување памет?!?Јас лично мислам дека убава жена не може да е глупава!
Обично е обратно....
Глупа жена+паметен маж=среќен брак
Глуп маж+паметна жена=Среќен брак
Глуп маж+паметна жена=Катастрофа брак
Паметен маж+паметна жена=Нема брак туку тајна врска