Ова како да слушам човек што е во раководството на Милан:pos2:Гледате ли Јувентус како само игра Кјаер мора да го ќариме..
Најпозитивно кажано ме насмеа,без никаква иронија:helou:
Ова како да слушам човек што е во раководството на Милан:pos2:Гледате ли Јувентус како само игра Кјаер мора да го ќариме..
Ова како да слушам човек што е во раководството на Милан:pos2:
Најпозитивно кажано ме насмеа,без никаква иронија:helou:
Хаха големи имиња? ЛООООЛ има некое такво за без пари?Све во свое време не мора тоа да биде и наредна година според мене ќе биде послем таа а промени ќе има и сами ќе видите, а тоа да купуваат играчи сеа на зимски преоден рок ќе биде само избрзани реакции за да се смират страсни и пак ќе нема некој голем удел ( освен ако не донесат некој страшни имиња што чисто сумњам ) нека помине сезонава па тек на лето да се реорганизираат и со нови сили да се почне треба време и процес 1-2 години.
У право си..кој ти дава големо има на полусезона....освен ако некој ебач ко берлу снемал пари за курви па да напраат трампа големо име - курви....Хаха големи имиња? ЛООООЛ има некое такво за без пари?
Кој клуб ќе ти даде големо име на полусезона бе баци?
Не бе што ќе ни се други го имаме гранде Фавали го имаме гранде Каладзе теее ќе скрпиме сезонава и така многу цврсто го чуваме 11 место на никого не го даваме !БРАВО
Треба али незнам дали берлускони ќе ви се свести да го одврзе ќесето и да произведе некој нов Кака така да клучот е во берлускони :smir:Мислам дека замената на Неста треба да се бара во Сајмон Кјаер-еден од најдобрите дефанзивци во Италија, иако има само 20 години.
Инаку Милан сега не треба да бара големи имиња, треба да бара имиња како Ернанес, Рафиња, Маркети, Кјаер, Марига, Џеко, Бејл, Велосо, Мутињо...и така натаму.
Инаку димитар, јас ништо такво не очекувам од Пато во скоро време
Нов Кака не ни треба, го имаме Пато, ни требаат играчи позади него, кои кога ќе ја примат топката тргаат на гол, а не да го бараат Неста како најсигурна опција.Треба али незнам дали берлускони ќе ви се свести да го одврзе ќесето и да произведе некој нов Кака така да клучот е во берлускони :smir:
И? што сакаш да кажеш? дека треба да го земемо?По 8 натпревари во Холандија
Голови-Играч-Екипа
10 -Suarez -Ajax