Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја гледав и криво ми е, ама од ова што гледам што сте пишувале не сум пропуштил ништо. Се уште истите проблеми, се дур не се свестат и не купат некој добар офанзивен бек и централен напаѓач ништо не правиме. Еве ви и Гатузо што изјавил ... истото на кое се надеваме сите. :helou:

Каква му глаа таква му капа. Ако, сакам да бидиме попчиња на сите пријателски утакмици, па можи ке се сетат да земат уште некој играч. Ке видиме што ке испаде од сето ова + добро е што Челзи и Интер ги спуштија на земја.

Супер вести се ова за Џеко што читам, само колку се точни...доколку е така, го зиаме и само уште лево бекче и спремни сме за новата сезона.

Абе баталете пријателски само Џекич и Бејл и земаме титула :helou:

Ајде бе па вие се нервирате за пријателски нема веза Лео го става на гол Калач и сакате да тепаме како..следна пријателска кога е ?

Ова за Џеко не ми се верува дека ќе го земат на почетокот имал пред договор,ќе потпишел ово она и пак ништо.

пратиле понуда до сити за елано 8 мил. евра воа ако бидне добро е а можно е да биде оти елано не го земале за подготовките а човекот играе ногу јако за репрезентацијата

криво ми е што изгубивме баш од ИНТЕР,Не оти и они изграа феноменално,туку еден Милито ни дава 2 гола,како можеше тоа а се случи,Овој 2 гол ,топката одеше 5 КМ на час:pos2: а таа нашата желка се фрли на празно,ај да ти се сневиди ,нека го мајнат што поскоро кога го гледам на статива ,Право не ми се гледа Милан,Џабе има висина кога не знае да ја искористи,На линијата само стои ,најглупав голман во светот,:tapp:,а и татко му што не му купи мрежичка,да му стави меѓу нозите,оти тоа му е слабата точка:pos2:,Ако мислете дека вчера бранел Калач добро,тоа го можи секој од 30 метра да брани несигурни интервенции,Позз се гледаме во Ауди Куп со БАварците:helou:Оду црнчето е машина,растури,има одличен стил и контакт со топката,од овој мора да биде нешто

Оду црнчето е машина,растури,има одличен стил и контакт со топката,од овој мора да биде нешто
Како се изнасмеав со тој Оду, најпрвин кога влезе гледам на дресот две нули и една U:)

После дур играше, некаде околу 90 и некоја минута овај од пред 16 шутирање и место топката да има правец кон голот, отиде таму скроз десно кај Абате.

:)

На 1:13 судијава директно црвен му дава и Роналдињо... :pos:

Па добро бе луѓе...Што очекувате? Да ги победиме интер со 3-4 разлика? Епа не бива...Главно овие претсезонски припреми се за воигрување на тимот и враќање во стара форма...
Инаку баш и немаше нешто лошо во оваа утакмица од гледна точка на Милан(земајки у предвид дека треба да купиме уште еден напаѓач и лев бек, + пријателска беше)...
Овој Оду ме изненади, супер техника, брзина, подава како роналдињо на времето... само на шутот малце ке поработи и ке го биде! Исто така и Абате на претхоните утакмици прилично добро одигра човекот.Би сакал да го гледам почесто место Амброзини. Овие младиве треба малце време да помине додека да станат стандардни и добри играчи, неможе одеднаш-го ставаат да игра и ајдеееееееееее по 2 гола на утакмица.
Пирло ДРВО. Незнам зашто не го шутнаа уште на почеток џабе место зафаќа тамо.
За Јанкуловски и Калач не ни планирам да коментирам пошто не заслужуваат такви дрва да се збори за нив :smir::smir:
Поздрав, и имајте надеж - ке се средат работите

abe Milan mnogu slabi mi izgledate + 0 aktivni vo transfer pazarot.Gi mrazam ekipite od Italia ama stvarno mi e zal za Milan,se zgasnija taka odednas i ni traga ni glas od vrakanje na starite pateki.Gospod da ve pomiluva:tapp:

koga e slednata utakmica na milan ? se nadevam deka konecno leo ke go izvadi najsilniot sostav i ke pobedime

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom