Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Двојна програма на „Филип Втори“

Поради поклопување на термините како домаќини на стадионот „Филип Втори“ во Скопје, Работнички и Вардар, в сабота, во 30 прволигашко фудбалско коло ќе приредат двојна програма со градските ривали од Автокоманда.

Најпрво Вардар од 13 часот ќе го пречека Скопје во меч за бегство од опасната зона, а во редовниот термин од 16.30 часот Работнички и Металург ќе играат за престиж.

izvor

Значи сте решиле да идите во Битола :vozbud: ако ако време беше :helou:
Sobravme hrabrost da ti kazam posto svarno najaki huligani ste, tuku neznam kako ke bide so svirkava i taa ne bi sakal da ja propustam u pm

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Двојна програма на „Филип Втори“

Поради поклопување на термините како домаќини на стадионот „Филип Втори“ во Скопје, Работнички и Вардар, в сабота, во 30 прволигашко фудбалско коло ќе приредат двојна програма со градските ривали од Автокоманда.

Најпрво Вардар од 13 часот ќе го пречека Скопје во меч за бегство од опасната зона, а во редовниот термин од 16.30 часот Работнички и Металург ќе играат за престиж.

izvor

Значи сте решиле да идите во Битола :vozbud: ако ако време беше :helou:
Битола организирано не се иде, знам дека ќе доцниме на часот али за 2 недели ќе дојдеме имаме семинари нешто ќе ви дојдат професорите по навивање за 2 недели ;)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Битола организирано не се иде, знам дека ќе доцниме на часот али за 2 недели ќе дојдеме имаме семинари нешто ќе ви дојдат професорите по навивање за 2 недели ;)
Bojkotiraat nastava ne im davale ocenki plus :))

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Вистина дека сами си ја кројте судбината ама оти велиш за утакмицата со скопје ??сега треба сите да ги тепате до крај оти нели 5 бода е разликата ако тепате сабота ќе биди 2 бода што значи да се биде ќе биде утакмицата со нас во Битола пред последното коло таа ќе мора да победите а ако извадите нерешено или пораз ќе биди крај се разбира ако не ви ги вратат бодовите а ако ви ги врата пресудна вие со скопје
Во секој случај последните информации се дека и да бидете за испаѓање нема да ви испаднат и ќе ве спасат со проширвање на лигата така да ако бидете долу со нас само ќе ни направите нас услуга
Бачко остамнатите 3 утакмицви се веќе тепани, можам и јас да истрлчам на терен. Судбината ќе се крои на две уитакмици, Вардар-Скопје и Напредок-Скопје. Мора да тепаме во сабота и потоа да чекаме Напредок да извади барем неррешено во што не се сомневам.
Инаку се разочарав пошто мечот ќе биде од 13... Понепопуларен термин АМИН....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Бачко остамнатите 3 утакмицви се веќе тепани, можам и јас да истрлчам на терен. Судбината ќе се крои на две уитакмици, Вардар-Скопје и Напредок-Скопје. Мора да тепаме во сабота и потоа да чекаме Напредок да извади барем неррешено во што не се сомневам.
Инаку се разочарав пошто мечот ќе биде од 13... Понепопуларен термин АМИН....
Да играше Напредок дома сигурно ќе тепаше, ама Напредок е казнет и ќе играат надвор од Кичево колку што знаем ја, па Скопје може има некакви шансе да им извади барем нерешено.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Да играше Напредок дома сигурно ќе тепаше, ама Напредок е казнет и ќе играат надвор од Кичево колку што знаем ја, па Скопје може има некакви шансе да им извади барем нерешено.
Знам, знам, на тоа и помислив пред некое време. Вистина е и дека Напредок полусезонава има очаен тим ама па кога ќе го видам овој на Скопје ми се сере. Може нема да тепаат ама и нерешено ни врши работа на нас :)

--- надополнето ---

Бтв не е конечна одклуката од колку ќе биде мечот. Дневник си треснале без врска, и за термините ртреба да си се договорат самите екипи. Секогаш они играле први, па после ние, а така ќе биде и сега!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Уште не се знае за терминот. Глеам ни играчите наши незнаат.
Настевски пишал на фб дека од 4-30 се игра.... :toe:

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ајде мора во 16.30 да се соберат што повеќе луѓе.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
баш денеска ги приметив тие Билборди низ Скопје,Тетово и Гостивар.........и си мислев што убаво ќе биде да се пречкаат,и да се напише НЕ!!...ЈАС СУМ ЗА ВАРДАР........

многу ми е мило,што некој размислувал како МЕНЕ:D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ПО ФУДБАЛОТ, ОДБРАНА ЕКИПА ОД 200 ЛУЃЕ ЗАМИНУВА КОН ЖЕЛЕЗНИЧКА И СО ВОЗ ОДИМЕ НА РАКОМЕТ ВО БИТОЛА, РК ВАРДАР- МЕТАЛУРГ, ПОЛУФИНАЛЕ, КУП.
КОМИТИ СКОПЈЕ !

И дефинитивно од 13 е утакмицата....

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Во сабота очекувам бројка 800+ ( 1000+ очекувам ама ќе ми се смеете :) ) многу другари што не доаѓале на секоја утакмица сеа ќе дојдата. што значи едно 15-20 души плус, а ваљда и други не редовни сеа ќе дојдат така да мора пекол да направиме.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Во сабота очекувам бројка 800+ ( 1000+ очекувам ама ќе ми се смеете :) ) многу другари што не доаѓале на секоја утакмица сеа ќе дојдата. што значи едно 15-20 души плус, а ваљда и други не редовни сеа ќе дојдат така да мора пекол да направиме.
Не да ти се смееме сите очекуваме толку, али само очекуваме. Многу нема да дојдат ради паметната одлука на раководството нагрупата пуста битола ....

Z

ziko bt

Гостин
Не да ти се смееме сите очекуваме толку, али само очекуваме. Многу нема да дојдат ради паметната одлука на раководството нагрупата пуста битола ....
Па се работи за гордоста на групата изгледа од та гледна точка гледаја вашите водечки луѓе дека ако не дојдевте сеа за ова ке ви префрлавме бааги време(до негде оправдано),сепак бујрум Битола ваљда и Гемиџии и Пирати ке има и се на се би било интересно и ми се чини све би поминало без инциденти,барем од страна на битолска публика оти големи казни ке фрчат.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Па се работи за гордоста на групата изгледа од та гледна точка гледаја вашите водечки луѓе дека ако не дојдевте сеа за ова ке ви префрлавме бааги време(до негде оправдано),сепак бујрум Битола ваљда и Гемиџии и Пирати ке има и се на се би било интересно и ми се чини све би поминало без инциденти,барем од страна на битолска публика оти големи казни ке фрчат.
Да ама се работи и за гордоста и реномето на клубот за кој таа група е основана. Што кур ми значи тоа што ќе јадете вафли вие ако не дојдеме, а ФК Вардар не победи у сабота и испадне ? Очигледно е мислам поделеното мислење меѓу водечките луѓе на Комити и членството околу оваа одлука али тоа е...
И за свирката незнам зашо се занемарува толку, ипак тоа е свирка за ФК Вардар. Не за Фк Баби или подмочани...

А за бројката со Скопје, сензација би било над 400 луѓе ако се собереме. Се надевам грешам али...

Kajgana Shop

На врв Bottom