Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Се кладиме дека Сисико ке отиде во друг клуб летово и ке нема проблем со забите?
Нема потреба од кладење. И јас го реков тоа.Се кладиме дека Сисико ке отиде во друг клуб летово и ке нема проблем со забите?
Абе не е тоа-тоа, Замброта неможе максимумот да го даде како лев бек, како десен бек е многу покорисен.Ебуе - Неста? - Силва - Замброта
Па има некои со заби што трчаат бе, што има чудно у тоа.и официјално е објавено дека сисоко нема да потпише за милан само заради проблем со забите (јас не знам дали со забите ке трче):pos2::pos2:
Епа ај кажи ми кој од овие двајца добро се снаоѓа и напред и назад? Клиши е добар офанзивец а овој Ебуе не о бива од кога дојде Сања во арсенал он нема изиграно асална утакмица сем ако нетреба негде да се потполни место!Абе селска работа... и мене не ми е јасно како може ова да се случува?
Интер вложува, се трудат, барат играчи, пуштаат понуди, едно-друго...исто така и Јувентус..
А што к*р бараме во Сериа А воопшто, а па за ЛШ да не збориме што ке ни се случи со Фавали,Сидорф,Јанкуловски,Инзаги,Дида,Емерсон,Одо...
И незнам зашто се буните толку за Ебуе и Клиши.. Па брзи се, технички се одлични и физички се доста снажни.
Тронка надеж ми влева Барса што направи изминатава сезона, практично у иста ситуација се најде со Милан - нов тренер,главната ѕвезда ја продадоа...
Но единствената разлика е тоа што тие во својот состав ги имаат Меси,Ето,Анри,Чави,Иниеста,Пујол и тн... а ние ги имаме горенаведените...
Сигурен сум дека Милан пак ке се врати во старите патеки, но потребни се околу 5-6 години за тоа..бидејки со вакво однесување на бордот дали и за толку ке се случи тоа...
Да знам, ми текна и мене дека Замброта не го бива многу лево, така да ова со Ебуе нема да им одговара на Милан.Абе не е тоа-тоа, Замброта неможе максимумот да го даде како лев бек, како десен бек е многу покорисен.
А друг лев бек вака не ми иде на памет...можеби Мамаду Сако, ама на тој па не му е природна позиција лев бек.
Е да, тешко е да најдеме добар лев бек сега, можеби Клиши, ама дечкото е ТАПА у одбрана. Јас мислам дека Сисоко(ако нема понатамошни проблеми од забите ) ќе биде на ниво на гореспоменатите ѕверови!Да знам, ми текна и мене дека Замброта не го бива многу лево, така да ова со Ебуе нема да им одговара на Милан.
Галијани усра работа со Сисоко што не даде 15 мил... сеа да многу се ама Милан е во прашање, неможеш да земаш ефтино и слободни играчи и после да бараш Сериа А и ЛШ, незнам за 2-3 милиони циган што се прави
Лев бек квалитетен тешко да најдеш, освен А.Кол, Евра и Лам други зверови незнам
А и на Милан повеќе му треба централен дефанзивец, колку многу шпекулации имаше дур траеше сезоната а сеа никој не се спомнува, се надевам нема да останат со Силва само
Пази замени за Aly Cissokho:Е да, тешко е да најдеме добар лев бек сега, можеби Клиши, ама дечкото е ТАПА у одбрана. Јас мислам дека Сисоко(ако нема понатамошни проблеми од забите ) ќе биде на ниво на гореспоменатите ѕверови!
Да, во текот на сезоната се споменуваа имиња како:Годин, Сантакроче, Мексес, Запата, Видич, Еванс, Алекс, Иванович, Пујол, Фелипе, Рами, Миранда, Ташчи, Еспозито(од Лече, тој што ни даде гол в последните минути ), Сако, Галас и тн...
А и важно е да се знае дека Галијани во неколку изјави од последните недели кажа дека нема да купуваме централен дефанзивец.