Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да го имаме ние Бекам ке биде супер:pos2:
Напред ке ги стаат Јакинта, Амаури и Трезеге и само бекам ке нафрла.
Е оти така Камеронези и Недвет нели нафрлат:pos2:

Не ми е јасно како ќе иде ова со Бекам оваа “ојди ми дојди ми работа’’ фактички му доаѓа да игра без прекин нон стоп.Господ знае каков ќе до дадеме назад и каков ќе го вратат после :\
Иначе сум за негово останување во Милан, ако се занемари оваа горнава ситуација, мене ме запрепасти, многу ми е звер добро игра со желба залагање и ептен ептен многу трчање. Тоа што неговите центар шутеви нема кој да ги искористи би требало да се реши со враќањето на Бориело или евентуално носење на некој друг напаѓач со негова градба.
Ми се свиѓаат највеќе тие дијагоналите накај Пато и Кака што ги пушта од еден на друг крај на терен. Прецизни топки се стасуваат кај што треба да стасаат и што е најбитно заштедуваат игра на средина каде што Сидорф и Амброзини во многу ситуации губат топки.

Убаво имаше 1 статија дека Бекам е модерен роб. Цело време игра без прекин за пари. Незнам ни јас како ке издржи цело време да игра зашто сепак има 33 години иако во САД нема некое опасно темпо на тренинзите и натпреварите. Сеа до крај на сезона добро ке ни дојде али следна година од Јануари незнам дали баш би било добар потег на 34 години да земаме играч кој тешко да биде во форма како оваа. Сеа за сеа е супер потег да остане а после пак незнам баш.

Да се надеваме дека Анчелоти ке добие клоца наскоро, па наследникот негов ке се зафати со подмладување на тимот. Така да и Бекамчо не е сигурен дека ке игра ако се оствари напишаново. Можеби ке ја топли клупата заедно со Шевченко.

Џабе се надеваш, ако го сменат Анчелоти тогаш нема која да му го :pusk: на Галеани.
Зарем до сеа не разбра дека се педери и дека си го маваат наизменично.
Да беа нормално одавна ќе беше сменете сликата на клупата на Милан.

Поздрав до Луцифер, јебига момче, сам си избрал живот во кој ќе патиш, тоа нешто никој неможе да ти го наметне. :jaj:

Денес Фламини има роденден

Нека му е среќен роденденот и да продолжи со добрите игри во Милан и да добива поголема минутажа.

Џабе се надеваш, ако го сменат Анчелоти тогаш нема која да му го :pusk: на Галеани.
Зарем до сеа не разбра дека се педери и дека си го маваат наизменично.
Да беа нормално одавна ќе беше сменете сликата на клупата на Милан.
Знам бе друже, да се надеваме дека стариот изветреал, па ке го препушти раководството на помладиот.

Абе нека остани Анчелоти на крај краева, битно е Милан да почне да победува, а келавиот да го одврзи кесето и да купи играчи. Со оваа формација, џабе плата земаат дедовците од типот на Дида, Шевченко, Емерсон... Кога ке подразмислам, нека ги продадат и нека не купат играчи бар нема да ми биде криво и нема да го гледам Дида како се повредува на клупа или Анчелоти како го вади Фламини, го става Емерсон.....

Не им играат Дони и Флокари на Аталанта, тоа им се најаки поединци што значи дека голема работа ни е завршена уште пред да почне, сеа останува само да се тепа :)

Иначе на Телма е преносот од 15 утре.. :P

Абе тепамо утре 10000% шо се секирате :toe:

го немаме ни сидорф ама среќа имаме ејјјјј:nenene::nenene: сега вака ке биде составот
----------------------абиати----------------------------------

---антонини-----бонера---------малдини--------------замброта

------бекам-------------фламини-------------------пирло ---------јанкуловски

-------------------пато-------------------инзаги ------------------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom