Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа го заслужил, има добиено доста шанси до сеа ама не покажал ништо, особено задната утакмица во УЕФА кога само рокаше да даде гол... себич !
Од Бориело повеќе нема промашено не се плаши :tv:

За дуелот со Грцијa Липи ги повикал само Бонера и Гатузо од Милан.
Добро е Бонера почнаа се почесто да го викаат за репрезентација...

Па за Грците доста му се само тие двајца....:helou:

Значи проблемот со Бонера било тоа што не добивал често шанса.Еве сега докажува дека е добар играч.Ретко прави грешки.Ке го гледаме во првиот состав цело време.Заслужено:smir:

Бонера заслужува и тоа како да игра во прв тим. Само присететесе на последните натпревари на Милан кога беше единствената светла точка во одбраната и се размислуваше да игра место Замброта во репрезентација.

Бонера игра далеку подобро централен одколку десен бек.Еве ако видовте и вчера повеќе мисли на дефанзива одколку на офанзива иако напаѓа Милан.Замброта во нападот е далеку подобар од него али пак Бонера во дефанзива е боље.Кога ке видиш боље Бонера централен а Замброта десен бек

Бонера игра далеку подобро централен одколку десен бек.Еве ако видовте и вчера повеќе мисли на дефанзива одколку на офанзива иако напаѓа Милан.Замброта во нападот е далеку подобар од него али пак Бонера во дефанзива е боље.Кога ке видиш боље Бонера централен а Замброта десен бек

Mн добро кажано Бонера е подобар коа игра централен дефанзивец...Замби вчера ни фалеше мн во играта се надевам дека ќе игра со торино!!!

А за лев бек што правиме? Има многу солуции али ниту еден од нив не е врвен играч. Јанкуловски одлично игра во нападот а во одбрана не се снаоѓа баш најдобро, Антонини е млад и нема доволно искуство а за Фавали немам коментар. Каладце одамна не играл како лев бек и ако Милан купи некој централен дефанзивец мислам дека е најдобро он да се врати лево.

Добар е Јанкуловски таков играч треба за лев/десен бек а не килајца ка Каладзе.
Можеби не е многу добар во дефанзива ама се труди, нон стоп трча напред назад, во секој напад на Милан по левата страна учествува...

Добар е Јанкуловски таков играч треба за лев/десен бек а не килајца ка Каладзе.
Можеби не е многу добар во дефанзива ама се труди, нон стоп трча напред назад, во секој напад на Милан по левата страна учествува...
Супер игра е Јанкуливски според мене еден од најдобрите во Милан после Кака, Пато и Рони :) , мн мн се труди има добар центаршут, без е и има силен шут а и прецизен со неговата левица :vozbud:

:pos::pos::pos:

Шевченко во Мадрид
абе овие од гоал не можат поголема глупост да смислат
lol :pos: нема шасне реал да го зема шева :toe:

[zEUs];1869910 напиша:
Супер игра е Јанкуливски според мене еден од најдобрите во Милан после Кака, Пато и Рони :) , мн мн се труди има добар центаршут, без е и има силен шут а и прецизен со неговата левица :vozbud:
Најдобар лев бек во Сериа А според мене :toe:

Најдобар лев бек во Сериа А според мене :toe:

Точно и според мене :pipi: не знам некој подобар или уште не сум видел :toe: одличени се Максвел, Киелини и Зебина ама не се добари колку Јанкуловски :vozbud:

Сонот на Галијани е да го земе Ето. За Бензема изјавил дека не е заинтересиран и дека бил преценет...http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/11/17/968540/i-still-want-etoo-not-benzema-galliani

Фламини со изјава дека Милан е подобар клуб од Арсенал. Му било големо задоволство да игра со тројца голден бол винери:vozbud:
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/11/17/968708/flamini-milan-better-than-arsenal

Сонот на Галијани е да го земе Ето. За Бензема изјавил дека не е заинтересиран и дека бил преценет...http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/11/17/968540/i-still-want-etoo-not-benzema-galliani

Фламини со изјава дека Милан е подобар клуб од Милан. Му било големо задоволоство да игра со тројца голден бол винери:vozbud:
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/11/17/968708/flamini-milan-better-than-arsenal
:pos: :pos:

а за Бензема е во право, многу бараат за него :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom