P
PewDiePie
Гостин
Од Бориело повеќе нема промашено не се плаши :tv:Тоа го заслужил, има добиено доста шанси до сеа ама не покажал ништо, особено задната утакмица во УЕФА кога само рокаше да даде гол... себич !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Бориело повеќе нема промашено не се плаши :tv:Тоа го заслужил, има добиено доста шанси до сеа ама не покажал ништо, особено задната утакмица во УЕФА кога само рокаше да даде гол... себич !
За дуелот со Грцијa Липи ги повикал само Бонера и Гатузо од Милан.
Добро е Бонера почнаа се почесто да го викаат за репрезентација...
Бонера игра далеку подобро централен одколку десен бек.Еве ако видовте и вчера повеќе мисли на дефанзива одколку на офанзива иако напаѓа Милан.Замброта во нападот е далеку подобар од него али пак Бонера во дефанзива е боље.Кога ке видиш боље Бонера централен а Замброта десен бек
Видов ова ама несакав да стаем

Супер игра е Јанкуливски според мене еден од најдобрите во Милан после Кака, Пато и РониДобар е Јанкуловски таков играч треба за лев/десен бек а не килајца ка Каладзе.
Можеби не е многу добар во дефанзива ама се труди, нон стоп трча напред назад, во секој напад на Милан по левата страна учествува...
, мн мн се труди има добар центаршут, без е и има силен шут а и прецизен со неговата левица 
lol
нема шасне реал да го зема шева 
Најдобар лев бек во Сериа А според мене[zEUs];1869910 напиша:Супер игра е Јанкуливски според мене еден од најдобрите во Милан после Кака, Пато и Рони, мн мн се труди има добар центаршут, без е и има силен шут а и прецизен со неговата левица
![]()

Најдобар лев бек во Сериа А според мене![]()
не знам некој подобар или уште не сум видел
одличени се Максвел, Киелини и Зебина ама не се добари колку Јанкуловски 

Сонот на Галијани е да го земе Ето. За Бензема изјавил дека не е заинтересиран и дека бил преценет...http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/11/17/968540/i-still-want-etoo-not-benzema-galliani
Фламини со изјава дека Милан е подобар клуб од Милан. Му било големо задоволоство да игра со тројца голден бол винери
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/11/17/968708/flamini-milan-better-than-arsenal