Оф топик

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не е ни :zver:, како што вика Др.-Аган, ни :zver: како што вика Зевзичниот...:zver: е...:poss:

Неможе да биде :zver: дека еве има :zver: а ако нема :zver: тогаш може да биде :zver: ама дотогаш дур има :zver: нека си биде и он :zver: колку да се радуе дека е :zver: а уствари не е :zver: само :zver: му викаат...

Неможе да биде :zver: дека еве има :zver: а ако нема :zver: тогаш може да биде :zver: ама дотогаш дур има :zver: нека си биде и он :zver: колку да се радуе дека е :zver: а уствари не е :zver: само :zver: му викаат...

Абе :zver: грешка си дека ја кој викав дека е :zver: ти викаше не бе :zver: е и ја затоа му викав дека е :zver: и тој стана :zver: и денеска кој ќе го видиш нон стоп му викаш :zver:

[zEUs];1858845 напиша:
Абе :zver: грешка си дека ја кој викав дека е :zver: ти викаше не бе :zver: е и ја затоа му викав дека е :zver: и тој стана :zver: и денеска кој ќе го видиш нон стоп му викаш :zver:
абе :zver: не се прај :zver: дека не си :zver: ако сакаш да бидеш :zver: треба да се понашаш како :zver: ама ти не се понашаш како :zver: и затоа не си :zver:.
Ако случајно го сретнеш :zver: кажи му дека има поголем :zver: од :zver: и дека ако сака да се докаже, треба тоа да го направи пред :zver: а до тогаш не е :zver: само си мисли дека е :zver: ипак знаемо ние дека :zver: неможе да е :zver: а он се радуе дека е :zver: и од дома го лажат дека е :zver:

нееее...ЈАс уствари сфатив сеа од горенаведеното дека уствари типот што бил :zver: , воопшто не е :zver:, туку само така го викаат, да мисли он дека е некој и нешто, или со други зборови, :zver: ...Е сеа, таканаречениот :zver:, е всушност многу глупаво дете штом дозволува така да му се ругаат, велејќи му :zver:, а и самиот знаејќи дека не е :zver: :poss:

абе :zver: не се прај :zver: дека не си :zver: ако сакаш да бидеш :zver: треба да се понашаш како :zver: ама ти не се понашаш како :zver: и затоа не си :zver:.
Ако случајно го сретнеш :zver: кажи му дека има поголем :zver: од :zver: и дека ако сака да се докаже, треба тоа да го направи пред :zver: а до тогаш не е :zver: само си мисли дека е :zver: ипак знаемо ние дека :zver: неможе да е :zver:

:zver: немој таке со мене дека не сум бил :zver: дека сум :zver: и да знаеш дека :zver: се раѓа а не се праае :zver: инаку ако го видим :zver: ќе му кажем дека е :zver: и дека има поголеми :zver:оој од него :zver: ова некако го праеш :zver:ски и затоа :zver: зачленисе во :zver: клубот на моб :zver: / :zver: со префикс :zver:, оки :zver:

нееее...ЈАс уствари сфатив сеа од горенаведеното дека уствари типот што бил :zver: , воопшто не е :zver:, туку само така го викаат, да мисли он дека е некој и нешто, или со други зборови, :zver: ...Е сеа, таканаречениот :zver:, е всушност многу глупаво дете штом дозволува така да му се ругаат, велејќи му :zver:, а и самиот знаејќи дека не е :zver: :poss:

Абе :zver: е :zver: не се прае тоа се раѓа таков :zver: и затоа да заклучимо ја сум :zver: и друг може само да се праае :zver:

п.с ПараноиК ти си :zver:ка

:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom