Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се прашувам јас нај паметно е тоа.Стечај или како што реков, нешто слично да се деси како со Фиорентина.
Ако е за утех барем образот ке ни биде чист, а не како сега да се споменува светото име ВАРДАР во секоја матна игра околу фудбалот кај нас во Македонија.

Ама не знм кој ви го рекол то дека ако се почне од 3-та лига ке се избришт долговите?Ако е така спонзори лесно ке влезат ке прогласат стечај ке купеа лиценца за 1 лига од некој клуб пр. Скопје за 30.000 евра и ке даеа уште 300.000 илјади и излез во европа за 1 година ама не е така затоа прекинете со тоа да почнеме од нула...

Морам рандом да ви се убацам у темава...извинете
МАРКО(Siber Rider) НАЈ НАЈ НАЈ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН И СЕ НАЈУБАВООО!!!:)

Ете гледаш дека и во фан клуб Вардар ти пишав!!! Да не јадеш бубрези после....ама ја сеуште си стојам на мојот став:)
ТАПА СТЕ!!! хааххаа:pipi:

Морам рандом да ви се убацам у темава...извинете
МАРКО(Siber Rider) НАЈ НАЈ НАЈ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН И СЕ НАЈУБАВООО!!!:)

Ете гледаш дека и во фан клуб Вардар ти пишав!!! Да не јадеш бубрези после....ама ја сеуште си стојам на мојот став:)
ТАПА СТЕ!!! хааххаа:pipi:

Морееее ова е место за збилна дискусија не за родендени :P
Фала уште еднаш и ќе те видам после сабота каков став ќе имаш :icon_mrgr :back:

Малку се -3 бода, јас да сум на чело на ФФМ ќе ги казнам со -10, СРАМОТА!!! Да ти ебам и финансиери, и неспособни "воџи" и се по список да ти ебам, ЛОПОВИ!!! Ве заболе вас курот за Вардар...
Подобро нека пропадне Вардар, отколку да го силуваат вакви неспособни луѓе
znaci dojde noz do koska narodski kazano! setinov imal sponzor u dzeb...veteranite sakale da go prevzemat vardar.....braco se vrakja.....orce se otkazal.....jovica nikolovski nov kosopstvenik na vardar.....srpski biznismen go kupuva vardar.....firma od norveska na nas biznismen vleguva vo vardar.....makedonec od amerika saka da go prevzeme vardar.....(moze ispustiv nekoj BOMBASTICEN naslov).....
i dojde red,VARDAR da nemoze da otide vo s.turnovo! ova e kraj,katanec,bomba,krah,smrt!...sega kazni,odzimanje bodovi+inspekcii,tuzbi...,agonija!!! ova poarno neka se zavrsi so najnizok rang,otkolku tivko da umira sekoj den!!!
otkako se iskradoa,se rasprodadoa,nema uprava,nema svoj dom,vardar nema nisto zatoa sto DUSATA MU JA ZEMAA!!!
...i dodeka grupata 24/7 se "pali" deka mecot so pelister ke bil pod reflektori,ke imale koreografii,pirotehnika,ke navivale do pagjanje u nesvest,ke im pokazele na ckembari koj e koj ,vardar se raspagja i otide u propast,a za toj propast,nikogas nemozat da si ja izbrisat i sopstvenata krivica koja ja imaat,zatoa sto otidoa nekoi od niv nad sopstvenite moznosti!!!

Да не ве цитирам нагоре сите...
Значи нашата управа свесно го направи овој потег знаејќи дека ја има ФФМ зад себе. Се ми иде накај тоа дека нема да загубиме со 3-0 службено и дека утакмицата ќе се одигра како што и напишав во мојот претходен пост, да не се повторувам два пати.
Ова е жив срам за нас, и искрено ми е многу криво што се одлучивме на ваков потег, но тоа е тоа. Лично јас сум немоќен да направам нешто во оваа ситуација, а чим никој од нашата група од поглавните не реагира, значи дека сите се запознаени со тоа што се случува, а пошто никој не го боли уво, сите знаат дека нема да бидне ништо од казните на ФФМ, туку федерацијата ќе продолжѓи да ни помага, од единствена причина што зад Сетинов стои Брацо, а Брацо е близок до Хари...
Гледам да не коментирам многу на темиве за мечов пошто со цело срце ја чекам саботата и утакмицата со Пелистер. Не чекам да дојде денот кога ќе се собереме многу луѓе од кои пола и повеќе не знаат ништо за Вардар, туку самата утакмица носи посебен шмек, и колку и да не се согласувам со нашето раководство и неговите одлуки, едноставно НЕМОЖАМ ама стварно НЕМОЖАМ да издржам да дојде саботниот меч и да ја прославиме првата победа (се надевам...).
За Брацо сум правел повеќе пати муабет, и ете можам да кажам дека сум грешел што сум скокал огради за да го бркам (немој да помислите дека сум некој важен член од Комити, ама и тогаш сметав дека неговото присуство во Вардар е штетно...), но за волја на вистината штетниците беа други. Гризли и компанија и Орце и компанија. Брацо е во стил на Михајло во ракомет...
Реално е да почекаме да видиме што ќе се случува во наредните денови. Ако и после не излезе како што зборам јас, тотално се откажувам од секакво подржување на идеите на поединци од мојата група...

Само не ми е јасна една работа како сега му текна на Брацо да ја плати казната од 22 000 евра коа можеше тоа да го стори тоа летоска и Вардар да ги донесе тие засилувања кои пропаднааа заради не платената казна

Само не ми е јасна една работа како сега му текна на Брацо да ја плати казната од 22 000 евра коа можеше тоа да го стори тоа летоска и Вардар да ги донесе тие засилувања кои пропаднааа заради не платената казна

Брат ова се се шпекулации. Тоа се што напишав се мои претпоставки околу сегашните случувања, немора да значи дека е вистина.
Може ова е само уште една лажна вест колку да ни замачкаат очи...

Брат ова се се шпекулации. Тоа се што напишав се мои претпоставки околу сегашните случувања, немора да значи дека е вистина.
Може ова е само уште една лажна вест колку да ни замачкаат очи...
Абе се е можно али стварно не го разбирав ова сеа да плати а можеше летоска да плати,иначе среќен роденден !!

Да не ве цитирам нагоре сите...
1. Се ми иде накај тоа дека нема да загубиме со 3-0 службено и дека утакмицата ќе се одигра...
2. туку федерацијата ќе продолжѓи да ни помага, од единствена причина што зад Сетинов стои Брацо, а Брацо е близок до Хари..
3.За Брацо сум правел повеќе пати муабет, и ете можам да кажам дека сум грешел што сум скокал огради за да го бркам (немој да помислите дека сум некој важен член од Комити, ама и тогаш сметав дека неговото присуство во Вардар е штетно...), но за волја на вистината штетниците беа други. Гризли и компанија и Орце и компанија.
odgovor na 1. stvarno se lugjeto od selo(turnovo) ama pa od cesmite ne im tece nafta,toa bidi siguren.zasto bi odigrale mec,koj veke bil UREDNO ZAKAZAN od strana na ffm?
odgovor na 2. ffm mu pomaga na vardar so toa sto ne mu dozvoli da go zaslili timot zaradi poznati pricini.ako mu "pomagase" kako sto vikas ti,togas ke mu dopustese,da zemat nekoj igrac + za ovaa sezona.
odgovor na 3. braco vujisic e pregolem igrac za cela drzava ,ne pa za ffm ili za fk vardar.braco ke te prenese zeden preku voda(ne e bas taka naiven " brkoto" kako sto se pravi vo javnost,covekot pali i gasi vo MKD) samo ke ti kazam deka braco go prakja grizli po cigari!!! e toa e grizli vo odnos na braco,da znaes! orce e veke tolku komentiran,sto ne vredi da mu davam do znacenje na toj covek,sto e"pomaten i od vardar".
ZNAJ deka koga ke pocnes da razmisluvas so svoja glava,togas ke znaes zasto si ja preripuval ogradata na juzna.....(samo kako primer ova go navedov)

ke bide dobro ako vleze braco vo vardar bidejki sega za sega toj e edinstveniot covek koj saka da go finansira vardar
mi kazaa deka rabotnicki od vcera ja raskinal sorabotkata so
fabio silva
marcio
ze carlos i
roberto carlos da silva
dodeka vandair i fernando ke igraat vo rabotnicki do zimskiot preoden rok
dali ova znaci deka ovie igraci ke dojdat vo vardar a podocna i ostanatite igraci na braco

odgovor na 1. stvarno se lugjeto od selo(turnovo) ama pa od cesmite ne im tece nafta,toa bidi siguren.zasto bi odigrale mec,koj veke bil UREDNO ZAKAZAN od strana na ffm?
odgovor na 2. ffm mu pomaga na vardar so toa sto ne mu dozvoli da go zaslili timot zaradi poznati pricini.ako mu "pomagase" kako sto vikas ti,togas ke mu dopustese,da zemat nekoj igrac + za ovaa sezona.
odgovor na 3. braco vujisic e pregolem igrac za cela drzava ,ne pa za ffm ili za fk vardar.braco ke te prenese zeden preku voda(ne e bas taka naiven " brkoto" kako sto se pravi vo javnost,covekot pali i gasi vo MKD) samo ke ti kazam deka braco go prakja grizli po cigari!!! e toa e grizli vo odnos na braco,da znaes! orce e veke tolku komentiran,sto ne vredi da mu davam do znacenje na toj covek,sto e"pomaten i od vardar".
ZNAJ deka koga ke pocnes da razmisluvas so svoja glava,togas ke znaes zasto si ja preripuval ogradata na juzna.....(samo kako primer ova go navedov)
1. Многу мечеви досега биле уредно закажувани но по лакрдија на ФФМ не го добивале исправниот крај (да те потсетам само на Тетекс-Шкендија баражоте за прва лига пред 3 години...)
2. Океј може не му помогна за се, ама ФФМ доста му допушти на Вардар во овој период. Го одложи плаѓањето на котизација (ако се одеше според правилното сега ќе бевме трета лига), па ни даде продолжување на преоден рок, а доста возмоижно е и да ни дозволи и сега да се засилиме со играчи, така да неможам да зборам дека ФФМ му е голем кривец на Вардар за моменталните случуѕвања...
3. Знаеме сите кој е Брацо, но и Гризли не е така наивен. На времето кога Брацо во Вардар се случуваше следново... Ќе дадеше Брацо пари за плати, овој ќе си лапнеше дел од нив а на играчите ќе им дадеше помалку. Притоа на едни им даваше една плата на други друго, и правеше раздор меѓу играчите. Зошто Брацо не реагираше на овие далавери на Гризли уште неможам да сватам...
Иначе тогаш имав накај 17-18 години така да и не ми беа баш најасни некои работи :icon_mrgr

da ne go sfakate ova ko provokacija,ali kako e mozno celo vreme da go spomnuvate derbito so Pelister(bez ogled na vaznosta) koa ete na dobar pat ste da vi bidat odzemeni 3 boda od vkupnite 0 (-3) Zar ne sfakate deka vo vakov slucaj ke se zacvrstite na 12 pozicija dodeka vie si se podgotvuvate za derbito koe ke se igra pod reflektori.Kazav go sfakam i toa deka se raboti za najgolemoto vase derbi,za najgolemoto vase navijacko rivalstvo,ali zasto ne si mislite malce deka ste na ubav pat uste od sega da se prefrlite na 2 liga.Znaci za mene e nesfatlivo ovoj vas stav,imeno ko nisto seriozno da ne e vo prasanje,pa dodeka klubot si pliva vo poslednoto mesto vie praite analizi dali ffm ve podrzuva,dali ke ve pomiluva,dali braco ke dojde ili ne,a vo meguvreme drugite timovi veke pocna da vi begaat so bodovi.
Pozdrav:smir:

da ne go sfakate ova ko provokacija,ali kako e mozno celo vreme da go spomnuvate derbito so Pelister(bez ogled na vaznosta) koa ete na dobar pat ste da vi bidat odzemeni 3 boda od vkupnite 0 (-3) Zar ne sfakate deka vo vakov slucaj ke se zacvrstite na 12 pozicija dodeka vie si se podgotvuvate za derbito koe ke se igra pod reflektori.Kazav go sfakam i toa deka se raboti za najgolemoto vase derbi,za najgolemoto vase navijacko rivalstvo,ali zasto ne si mislite malce deka ste na ubav pat uste od sega da se prefrlite na 2 liga.Znaci za mene e nesfatlivo ovoj vas stav,imeno ko nisto seriozno da ne e vo prasanje,pa dodeka klubot si pliva vo poslednoto mesto vie praite analizi dali ffm ve podrzuva,dali ke ve pomiluva,dali braco ke dojde ili ne,a vo meguvreme drugite timovi veke pocna da vi begaat so bodovi.
Pozdrav:smir:

Прочитај ми ги моите постови уште еднаш и ќе сватиш зашто оставам време за да видиме што ќе се случи. Ако не испадне според моите кажувања, кажав не идам на утакмици додека не се среди се ... (неможам да ветам пошто знам дека мали се шансите да го исполнам тоа :icon_mrgr)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom