И повторно нова кампања против навивачите

Имаш право, а не на Грацки на запад коа ке отидеш да се дереш ко ненормален некој, и на крај „ептен јаките навивачи“ едвај чекаат да се дотепаат и да видат кој е појак. :tapp:
А овие не се тепаат така?:nesvest:

А овие не се тепаат така?:nesvest:
Па не се тепаат. Немам читано таква глупости, тука во Македонија има секој ден. И коа е тоа навивање коа ке почнат со расистички напади тоа е навивање?

Па не се тепаат. Немам читано таква глупости, тука во Македонија има секој ден. И коа е тоа навивање коа ке почнат со расистички напади тоа е навивање?
Ако не си знаел во Шпанија има највеќе расистички напади....

Сеа немам намера темава да ја преоптеретувам со 100-тина видеа,пиши на youtube hooligans fight и ќе ти испаднат милион клипови:kafe:

Кај нас е нула спрема тоа што се случува во скоро сите земји:toe:

Ако не си знаел во Шпанија има највеќе расистички напади....

Сеа немам намера темава да ја преоптеретувам со 100-тина видеа,пиши на youtube hooligans fight и ќе ти испаднат милион клипови:kafe:

Кај нас е нула спрема тоа што се случува во скоро сите земји:toe:

Токму така, само малите деца не разбираат. Сепак, законот за спорт е за ред на стадионот, надвор од него веќе има закон. А оноа оправдување “се е средено па сега навивачите“ со иронија, не ми се допаѓа. Пре детски е исто така. За се` треба да има ред, и да се знае точно... и добро е ако се тргне од било каде. Меѓу другото скопјани веќе опасно се плашат да поминат улица надвор од пешаки, 50 евреи болат многу.

Затоа, не кенкајте за законот, кенкајте дека во Прилеп од кај шо е вашиот голем блогер не се почитува а во Скопје се почитува... законот that is.

Дада, за нас се е забрането, а за пиштолџиите од Ренова, Шкендија и остали ова не важи. Извадија пиштоли на градски, и кој доби казна? Вардар! Абе смешни се, па нека дојде да ми даде 600 евра казна, може и ќе му ја платим. Значи јас на трибине неможе да викам што сакам, а тие со пиштоли може...нема проблем за тоа! Ма кој ги е*е!!!

BRAVO FENOMEN VO PRAVO SI 100%,NEKOJ NEMAL DRUGA RABOTA PA MU ZASMETALE NAVIVA4ITE A NE GO GLEDA SEKOJDNEVIETO VO MK KAKVO E :toe:

Токму така, само малите деца не разбираат. Сепак, законот за спорт е за ред на стадионот, надвор од него веќе има закон. А оноа оправдување “се е средено па сега навивачите“ со иронија, не ми се допаѓа. Пре детски е исто така. За се` треба да има ред, и да се знае точно... и добро е ако се тргне од било каде. Меѓу другото скопјани веќе опасно се плашат да поминат улица надвор од пешаки, 50 евреи болат многу.

Затоа, не кенкајте за законот, кенкајте дека во Прилеп од кај шо е вашиот голем блогер не се почитува а во Скопје се почитува... законот that is.
Кој бе не се почитува мене ме казниа 50 евра:nerv::nerv::nerv:

Ноу џастис ноу пис фак да полис:sakas_ust:sakas_ust

За што те казнија 50 евра и каде?

Еве јас ти кажувам со сигурност дека и во Тетово има казни, и дека даваат 50 евра казна за плукање на улица. Не sе само за во Скопје казните, грешиш тука.

За стадиони и казни зборевме јас мислам. Кога последен пат се случило надвор од градски стадион некој да направи претрес на навивачите пред да влезат на стадион. Јас не можам ни кока кола шишенце да внесам на граадски, а не нешто посериозно. Последен пат, знамето кое стои на дрвена дршка ми го размонтираа со судни муки. Ја бев со браучетка ми, кого ли тоа ќе тепав не знам... :nesvest:

За стадиони и казни зборевме јас мислам. Кога последен пат се случило надвор од градски стадион некој да направи претрес на навивачите пред да влезат на стадион. Јас не можам ни кока кола шишенце да внесам на граадски, а не нешто посериозно. Последен пат, знамето кое стои на дрвена дршка ми го размонтираа со судни муки. Ја бев со браучетка ми, кого ли тоа ќе тепав не знам... :nesvest:

Не јас како што видов, а и добро гледам дека спомна ти скопјани ги казнувале ако не пројдат преку пешачки премин, а во другиве градови немало казни. Затоа сакав да ти кажам.

Иначе за на стадион, и јас мислам дека само во СК се почитуваат повеќе “законите“! Многу јебе полицијата, се прае курац ипол, ама од некоја страна треба така и да биде, ама да неможеш да внесеш едно знаме на стадион, епа тоа е претерување веќе.

ULTRAS ULTRAS & ULTRAS
Pa jas ne razbiram bre covece koj zakon be koj go ebat zakonot pa nemat bre fudbal bez nasilstvo morat da go imat abe aku saket i smrtni kazni neka donest pak ke imat be nasilstvo,pcuenje i sto uste ne.
Ne e bitno so ke naprajt klubot tuku navivacite.
I drzavata ne e drzava aku vo nea barem 2 pati nedelno ne se istepaat barem 2-3 navivacki grupu

ne ne ne se sfajkame dobro
sekoj navijac vo sebe ja ima huliganskata strast toa sakaf da go kazam
inace imat mnogu primeri za to
DOKAZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom