- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 1.046
- Поени од реакции
- 35
DIK brat u posledno vreme rasturas, ovaa malaga kako li samo ti tekna .... I kockar e dobar, ne znam zasto ne napravite tim , mislam deka bi bile edno od najdobroto duo u makedonija za tipovi ( podobar ke bide samo Dzaro ) ...
Daj ne se karajte i dvajcata ste jaki tipsteri samo malku poveke sreka vi treba ....... Sto ne izlezete zaedno na pivo, druzete se malce i napisete nekoj zaedniki tiket ......
подобар ќе бидам само јас :smir:
заебанција на страна овај дик ми е најверен другар и заедно играме , и не значи дека не кажувам утакмици овде со 1,4 и 1,6 дека не фајчам, и јас е играв малага 2ка ама паднав на варзим 1....
ама мн ме испровоцира овај коцкар а уствари е нула за мене! ова за наслов во весник е ...ШЕФОТ НА СКОПСКОТО ПОДЗЕМЈЕ ФАЈЧА ПО 100евра на НАМЕСТЕНИ УТАКМИЦИ! излези од филмојте.. шо порано то подобро за тебе..
коцкар....да си прајш филмчина дека си најјак ако фатиш 100евра на утакмица со 1,4 треба да си будала....познавам 3129301 луѓе што се коцкаат повеќе од тебе и се подобри!
ајде еве ти тикетот што го фатив минатиот викенд! гледај го и

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/189743_1769473089375_1615675550_1676792_5386936_n.jpg
тебе можеби ти кажуваат утакмици од хрватска 1ва лига или австрија 6та лига со 1,6 коеф(која не ни тепа)
јас брат имам мн појаки извори, исто како денеска малага што си е имав (3за 3 ) и мајорка 2ка со еспањол(ти поставив ливче и тогаш)
и кој ти барал утакмици жити мене? смешно е... да се спуштам некогаш толку нема шанси