Лажат, и вчера лажеа за таа од ц1б па не излезе таа па ххAбе што е финтата, кај нас во Депортиво и Хоризонт викаат оти е ОДЛОЖЕНА Албинолефе???

Лажат, и вчера лажеа за таа од ц1б па не излезе таа па ххAбе што е финтата, кај нас во Депортиво и Хоризонт викаат оти е ОДЛОЖЕНА Албинолефе???
Блокирана е сегде.Aбе што е финтата, кај нас во Депортиво и Хоризонт викаат оти е ОДЛОЖЕНА Албинолефе???
hahaahahah samo moze da te dupne .WoW, коефициентот на албинолефе - пиаченца за X на бет365 е 1.40![]()
Дојава или.?probajte verona - paganese 2/1 na sitno jas ja izigrav ama ne mozi sing mora vrzana(deportivo)
Звер, знаев дека ќе издржи Севиља едно полувреме.Реал - Севиља | X-1
Понеделник ми е малер ден, ама ај колку да се изигра![]()
Union Berlin - Karlsruher 2 @ 3.10 ( Berlin igrat bez 5 prvotimci, Karlsruher nema pobeda vo gosti pa eve mu sansa)
Manchester City - Everton X2 @ 2.25 ( Everton nema poraz vo gosti od 29 Avgust, mislam deka kje trae uste serijata bez porazi plus everton e podobar vo megjusebni dueli)
Setubal - Sporting L. X @ 3.25
Santander - Hercules 1 ili 1-1 @ 2.00 so 3.30 vo zavisnost kako kje igrate
Добро иде сега за сега..Понеделник ми е малер ден, ама ај колку да се изигра![]()
Union Berlin - Karlsruher 2 @ 3.10 ( Berlin igrat bez 5 prvotimci, Karlsruher nema pobeda vo gosti pa eve mu sansa)
Manchester City - Everton X2 @ 2.25 ( Everton nema poraz vo gosti od 29 Avgust, mislam deka kje trae uste serijata bez porazi plus everton e podobar vo megjusebni dueli)
Setubal - Sporting L. X @ 3.25
Santander - Hercules 1 ili 1-1 @ 2.00 so 3.30 vo zavisnost kako kje igrate
абе албинолифе публик бет или не секако Х ќе заврши
само кај да се игра? секаде е блокирана
а ми рекоа и дека 2 во х била редена