Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Иам нокиа Е50 (јес и ноу ....) и Копчето за палење ми е мртво (да не речам го нема ) .... Некој начин да го уклучам телефонот на оваков или онаков начин ? (пошо нема шанси да даам тон пари за телефон постар од мене :D и со најлош систем на свет ...)

ИТНО и однапред благодарен ако има нешо ... :D

Имам Sony Ericsson Xperia x10 , и кога ке ја ставам мемориската картица на PC не ми ги дава фајловите , ми дава некој фајлови и некоја си инсталација за SE . Што може да биде проблемот ?
А пред тоа се беше во ред , до дента кога ми најде вирус , го избришав и од тогаш ми се случува ова , а иначе картицата си работи ок на телефонот ..

Иам нокиа Е50 (јес и ноу ....) и Копчето за палење ми е мртво (да не речам го нема ) .... Некој начин да го уклучам телефонот на оваков или онаков начин ? (пошо нема шанси да даам тон пари за телефон постар од мене :D и со најлош систем на свет ...)

ИТНО и однапред благодарен ако има нешо ... :D
Ако не ти се даваат 500 денари, тогаш фрли го во канта.

--- надополнето ---

Имам Sony Ericsson Xperia x10 , и кога ке ја ставам мемориската картица на PC не ми ги дава фајловите , ми дава некој фајлови и некоја си инсталација за SE . Што може да биде проблемот ?
А пред тоа се беше во ред , до дента кога ми најде вирус , го избришав и од тогаш ми се случува ова , а иначе картицата си работи ок на телефонот ..

А картичката на кард ридер и на виндоусот show hidden files?

--- надополнето ---

Иам проблем со garmin gps, значи се ми е инсталирано според tutorial, али ми вика gps not found..
Ако имал некој сличен проблем или па знае шо е проблемот би му бил многу благодарен доколку би се потрудил да напише што-као у три/четири реда. :)
На што телефон?

Имаш некаде згрешено во инсталацијата, исформатирај го телефонот, исформатирај ја картичката и повторно од почеток. Користи Garmin наменет за symb. v9.4 :D

--- надополнето ---

А картичката на кард ридер и на виндоусот show hidden files?

--- надополнето ---

картицата е ставам директно ви PC имам приклучок , но пробав и со адаптер како флеш што е и исто е не ги дава , а за ова show hidden files не знам немам ништо сменето , се си е исто како и ко е отвараше

Како се проверува состојба на сметка/кредит на Prepaid број од T-Mobile?

Најави се за пораки на т-мобиле сајтот и ќе ти ја покаже, или јави се/прати порака и ќе ти дојде повратна илиии отиди во т-мобиле и прашај ги тетките (неписмени) :)

дали некој имал лично искуство со ipod touch 4g? и дали вреди да се дадат 250е за истиот

Дали има начин да се отркие Private Number со некоја апликација програмче шифра од кога е завршен повикот или пред да почне додека звони?

Дали има начин да се отркие Private Number со некоја апликација програмче шифра од кога е завршен повикот или пред да почне додека звони?

Нема програм за тоа , едино ако си на пост пејд да отидеш да отидеш во салонот на тој оператор и да побараш да ти го дадат бројот , а за тоа мислам се плаќа околу 200-300 денари ако не се лажам

Колку пари од прилика е маска за Nokia 5310 XpressMusic
nokia-5310-xpressmusic.jpg

Благодариме :back:

Здраво имам еден проблем со покажувајнето на бројот ко ќе се јавит некој на фиксен.

Пред некој ден наместив Интернет од Т-хоме сосе фиксен. Не ги поврзав каблите поред упатството туку имам дома 2 излеза за телефон. Во едниот го ставив рутерот а на другиот е ставен телефонот. Пробав и да го поврзам телефонот поред упатството, имаше мал напредок во смисла што покажуваше дека се јавува некој ама ко со скриен број иако на мобилниот од кој се јавував не беше активиран скриен број. На телефон проверив опцијата е пуштена, CLIP мислам се викаше и во Телеком ми кажаа дека е пуштена. Што може да биде проблемот? Дали не су го поврзил телефонот како што треба или пак дали е нешто до кабелот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom