Двојникот на Роналдо

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее човекот цел е на мене...:vozbud::vozbud:

Личи на Роналдо,само што Рони е малце потенок..

Абе ова е дезинформација така се пушта луге во најлуксузни хотели во англија нафта пијат лугето таму изгледа а:toe:

знам еден што си личи повеке со роналдо од овој!

Jamie Wright, 21 годишниот Англичанец кој многу неодоливо потсетува на еден од најсексапилните фудбалери во светот, Cristianо Ronaldо, таа сличност ја искористува како што ги искористува и девојките кои се палат на богатиот играч на Manchester United.
jamieg.jpg

Така младиот англичанец со претерано загелирана коса во кратки фудбалски гаќички одлучи да глуми фудбалска ѕвезда, улетувајќи им на девојките правејќи се дека е Cristianо Ronaldо и уште после бурната ноќ се фали како многу девојки се до утрото не сфаќаат дека тој не е ништо друго отколку само фејкер.

“ Пред некоја вечер отидов во ноќниот клуб во Manchester кога ми пријдоа три девојки и ми рекоа: Ти си Ronaldо, а тоа јас не им го потврдив ниту негирав. Потоа отидовме во хотел и поминавме прекрасна вечер“ се пофали Jamie, кој досега китејќи се со името на Ronaldо во кревет одвлекол веќе десетина девојки.

Освен што околу парадира со фудбалска топка под рака, пред девојките неретко нешто кажува на португалски. Според неговите зборови, тие се толку залудени од неговиот изглед што воопшто не посветуваат внимание на лошиот изговор.

Се пофали и дека девојките се многу воодушевени од него, односно Ronaldо што воопшто не веруваат како што Jamie цело време глуми. Исто така, не им е чудно дека наводниот Cristianо по ноќните клубови се шета во фудбалски дрес.

“ На португалски им кажува дека се убави“ веројатно е единствено нешто што Jamie успеал да го научи на мајчиниот јазик.

Освен што ги лаже девојките каде и да се појави. Двојникот на Ronaldо глуми и на рецепција во многу хотели. Единствено отседнав во Hilton во Лондон и во собата доведов девојка. Персоналот во хотелот дури и на сапунот во хотелот го втиснале иницијалите C.R, така што и тој детал ми ја олесни работата“, се пофали квази Cristiano.

браво за типов :pos2::pos2::pos2::zver::zver::zver::zver:

извор:Ексклузив.ком.мк
:pos2::pos2::pos2::pos2: Конечно Роналдо бил корисен за некој .... :pos2:Епа што да кажам...типов си е ѕвер.... си прошол 1000 цури ... како Роналдо...:smir:

Има кај нас едно дете шо личе на руни...али тешко у кревет :pipi:

ХАха добро е ово за Овој што личе на роналдо од една страна за девојките а лоша страна му е ако го начекаат анти фанови на роналдо па да го еб* чотекот :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ХАха добро е ово за Овој што личе на роналдо од една страна за девојките а лоша страна му е ако го начекаат анти фанови на роналдо па да го еб* чотекот :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

и ова е можно:pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom