Дали Љубчо Георгиевски треба да се врати на политичката сцена во Македонија?

H

HITCH

Гостин
ех епа ова треба да го знаеш тогаш треба да ти е познато што зборувам. Љубчо беше под кирија кај Змејковски, овој си го чуваше и на крај за спомен му ја остави јакничката на закачалка. Кога дојде време да застанат на чело старите, здравите вмро-вци сите се повлекоа задоволни дека има држава го осатвија Љубчо со Голабовски да оди во Германија и кога се вратија од таму Љубчо се почна полека полека да средува јас сум од пред соединувањето на ВМРО со ДПМНЕ. И треба да знаеш дека ДПМНЕ си беше формирано само за Љубчо
П.С. не викам дека Љубчо немаше и позитивни работи, викам дека многу работи ги згреши
П.П.с: требаше да ги почуе во Вевчани кога му кажаа дека губи избори наместо да се прави фраер
ама :toe:

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
ех епа ова треба да го знаеш тогаш треба да ти е познато што зборувам. Љубчо беше под кирија кај Змејковски, овој си го чуваше и на крај за спомен му ја остави јакничката на закачалка. Кога дојде време да застанат на чело старите, здравите вмро-вци сите се повлекоа задоволни дека има држава го осатвија Љубчо со Голабовски да оди во Германија и кога се вратија од таму Љубчо се почна полека полека да средува јас сум од пред соединувањето на ВМРО со ДПМНЕ. И треба да знаеш дека ДПМНЕ си беше формирано само за Љубчо
П.С. не викам дека Љубчо немаше и позитивни работи, викам дека многу работи ги згреши
П.П.с: требаше да ги почуе во Вевчани кога му кажаа дека губи избори наместо да се прави фраер
ама :toe:
Nema vrska.
Buricni glata...zar mislis deka nekoj sto izdava knigi i vazi za nadezen...ce zivee pod kirija vo divo Lisice?
BZ sorabotuval so zemjakot tvoj uste od `70s...

H

HITCH

Гостин
Nema vrska.
Buricni glata...zar mislis deka nekoj sto izdava knigi i vazi za nadezen...ce zivee pod kirija vo divo Lisice?
BZ sorabotuval so zemjakot tvoj uste od `70s...
уфффффф шефе зар мислиш дека Љубчо е пред Змејковски? Љубчо живееше под кирија кај Змејковски, и не само што живееше туку овој и го научи што е ВМРО. Заеби ти што те учеле слушај ме јас сум човек ептен одвнатре. Само не ме зезај те молам. Никој не можеше да знае што не е во ред но сите чувствуваа дека Љубчо не го бива затоа и ја формираа и МААК и куп ВМРО после сите бегаа не знаеа каде и почнаа да се групираат Љубчо е колатерална шетета за ВМРО се ујдиса со цеца Доца знаејќи дека само од неа нема да мора да се брани демек жена нема шанси да биде премиер и ги шутна сите без разлика дали требало или не и направи огрома грешка. Прашај некого за во Вевчани ќе ти каже како помина во Вевчани и ќе ти каже и за пораката што му ја дадоа. Информирај се па ќе правиме муабет

H

HITCH

Гостин
а за Голабовски соработувале одамна јас ти зборам за Љубчо. ВМРО и ДПМНЕ се споија кога дојде Љубчо од Германија. Голабовски го придружуваше Љубчо во Германија. И кога се вратија од таму рекоа ВО ГЕРМАНИЈА МИ РЕКОА ЈАС ДА БИДАМ ПРЕТСЕДАТЕЛ зборови на Љубчо
и никој од овие не ми е земјак далеку се од мене

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Ne bese toa Gane? Za postkomunisticka Makedonija?

Pa go praeja pijandura (sto i si e)?

So MAAK?

Kade Ljubcho bese prvin clen?

Pa se sozdade udbasko-bugarskion stvor narecen DPBNE?
Гане и сличните нему пијандури и неранимајковци беше инсталиран со самата своја комична појава и дебилност да ја деградира идејата за независност. Да не беше ВМРО и да останеше само МААк тоа и ќе им успееше на изродите. За среќа ВМРО воскресна (во формата на ВМРО ДПМНЕ), а со тоа и идејата за независноста. Да Љубчо беше нивни член и кога го свати горното ја основа ВМРО ДПМНЕ. Некои немаат селективно паметење...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Да Љубчо беше нивни член и кога го свати горното ја основа ВМРО ДПМНЕ. Некои немаат селективно паметење...
Пази да не ја основал...првото име на ВМРО ДПМНЕ беше ДООМ...па ДООМ ДПМНЕ, за на крај да биде вемерото...А првата основачка идеја и иницијатива ја имаше гастарбајтерот од Шведска.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Tokmu, na edna moja poznanicka cicko le, vujko le.....vujko sea prasav.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Пази да не ја основал...првото име на ВМРО ДПМНЕ беше ДООМ...па ДООМ ДПМНЕ, за на крај да биде вемерото...А првата основачка идеја и иницијатива ја имаше гастарбајтерот од Шведска.
Претпоставувам драгиот колега мисли на удбашот ДБ? И тој беше еден од троловите чија задача беше со самата своја накарадност и компромитирачка личност да ја дискредитираат идејата за независна Македонија.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Претпоставувам драгиот колега мисли на удбашот ДБ? И тој беше еден од троловите чија задача беше со самата своја накарадност и компромитирачка личност да ја дискредитираат идејата за независна Македонија.
Svetovid ..jebote blagi Bog, koj be togas.... vo celata taa papazjanija , narecena Makedonska nezavisnost , koj e koj vo taa sema ???

Iako ...privatno..se si mislam deka odamna , uste odkoga prkna vo 90 ovoj VMROizmot e samo preodna faza kon BUGARizmot ... :)
Eve gledaj go samo potomokot Gwujo.......kako hrabro so dooolgi cekori od 24/7 milji ne "nosi" vo toj pravec....

Kajgana Shop

На врв Bottom