Ти, пред на Световида да му се обратиш треба на следниве прашања да одговориш:Може ли онлајн да се гледа?
Љубчо Георгиевски има една неверојатна способност кое современото скопено маже, било македонче, било европејче, било американче ја има изгубено заедно со своите муда! Имено Љубчо Г. ја има таа способност (или маана) јавно да го каже ОЧИГЛЕДНОТО! Заради тоа обезмашкостените го мразат од дното на душата! Јас Љубчо не можам да го мразам прво, заради горната способност и второ, го мразеле ние тој факт, или не, тој е првиот кој спомна независна Македонија, Македонска војска, пари, пасоши, фудбалска репрезентација...L'sno mu e nego triglav bogu, l'sno, onaka NAFATIRAN i mesecinata kaj i da e ke ja ni ja simne......ama vo PRAVI momenti povlece pravi PETENOVSKI cekori koi ni ibaa mater za sto toprva ke stanuvame svesni.......tenka e crvenata linija megu NACIONALEN HEROJ i NACIONALEN DZELAT......moze nekogas i nesakajki se preminuva, ama posledicite se takvi kakvi se...i treba da mu se otsece glavata...kako sto e red od vek i vekov....
Ете тоа е цивилизација славна 75 000 годишна:helou:Па се чудите после што сакаме да бидем македонци.Ми завидувам ти на културата бре:smir:Ти, пред на Световида да му се обратиш треба на следниве прашања да одговориш:
1. чуваш гаден монголоиден си, или побугарен Источен Македонец?
2. вас браќа ви се волошките болгари (кои се монголоидни татаро-муслимани мршојади гадни), или православните Славјани (то ест Славните Македонци)
3. ти денес збориш на турки јазик (болгарски), или Македонски, Славјански?
После, може да праиме муабет!
Ја не сум адвокат на ЉГ и неам намера да го застапувам тука. Сепак стојам на све што кажав претходно. Прашањето драги Македонци е, во која од групите кои ги наброив се препознаваме?Svetovide, a jas да преопитам, онака, машки да ми речеш, што со фактот дека зема чувашки пашапорт и за чувашка се определба изјасни?
Не се сомневам!Јас бев на плоштад!
Со знаме на исконска Македонија! Она што го предадовме.
Ako saka ce se vrati.Љубчо Георгиевски има една неверојатна способност кое современото скопено маже, било македонче, било европејче, било американче ја има изгубено заедно со своите муда! Имено Љубчо Г. ја има таа способност (или маана) јавно да го каже ОЧИГЛЕДНОТО! Заради тоа обезмашкостените го мразат од дното на душата! Јас Љубчо не можам да го мразам прво, заради горната способност и второ, го мразеле ние тој факт, или не, тој е првиот кој спомна независна Македонија, Македонска војска, пари, пасоши, фудбалска репрезентација...
Мислам дека македончето најмногу го мрази Љубчота токму поради фактот што овој трагичен лик првпат во историјата не натера да се бориме за НАШАТА СТВАР, а очигледно НИЕ (мнозинството во државава, македончињата) тоа не го сакавме. Сатрапот КГ ни порачуваше дека европските говна го прашувале во неверица: “па зар и вие ќе прогласите независност?“ На 8-ми Септември 1991 ни перо гошев, ни БЦ, НИКОЈ од левицата не беше на плоштадот. Само Македонците кои искрено веруваа во својата Татковина и во себе си излегоа да ја прослават независноста. Говнојадните печуркари македонските новинарчиња дегенски на него вежбаа демократија. Сите најблиски соработници излезе дека биле доушничиња мизерни кои му работеле зад грб да го уништат! Јеби га, мене дали ми е некоја фабричка грешка, дали од чувство за правдина, ама кога ќе видам дека против некаков мудоња се уротиле сите скопци, црвци говнојадни, получовечки тролчиња јас по дифолт на негова страна се ставам! Па макар и да не е баш цело време во право!