Дали Љубчо Георгиевски треба да се врати на политичката сцена во Македонија?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
не треба...многу слаб политичар е

За ништо подобро не придонесе кога имаше шанса..

И одвратен е како појава...башка бугарче...
НЕЕЕЕ

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Може ли онлајн да се гледа?
Ти, пред на Световида да му се обратиш треба на следниве прашања да одговориш:

1. чуваш гаден монголоиден си, или побугарен Источен Македонец?

2. вас браќа ви се волошките болгари (кои се монголоидни татаро-муслимани мршојади гадни), или православните Славјани (то ест Славните Македонци)

3. ти денес збориш на турки јазик (болгарски), или Македонски, Славјански?

После, може да праиме муабет!

L'sno mu e nego triglav bogu, l'sno, onaka NAFATIRAN i mesecinata kaj i da e ke ja ni ja simne......ama vo PRAVI momenti povlece pravi PETENOVSKI cekori koi ni ibaa mater za sto toprva ke stanuvame svesni.......tenka e crvenata linija megu NACIONALEN HEROJ i NACIONALEN DZELAT......moze nekogas i nesakajki se preminuva, ama posledicite se takvi kakvi se...i treba da mu se otsece glavata...kako sto e red od vek i vekov....
Љубчо Георгиевски има една неверојатна способност кое современото скопено маже, било македонче, било европејче, било американче ја има изгубено заедно со своите муда! Имено Љубчо Г. ја има таа способност (или маана) јавно да го каже ОЧИГЛЕДНОТО! Заради тоа обезмашкостените го мразат од дното на душата! Јас Љубчо не можам да го мразам прво, заради горната способност и второ, го мразеле ние тој факт, или не, тој е првиот кој спомна независна Македонија, Македонска војска, пари, пасоши, фудбалска репрезентација...
Мислам дека македончето најмногу го мрази Љубчота токму поради фактот што овој трагичен лик првпат во историјата не натера да се бориме за НАШАТА СТВАР, а очигледно НИЕ (мнозинството во државава, македончињата) тоа не го сакавме. Сатрапот КГ ни порачуваше дека европските говна го прашувале во неверица: “па зар и вие ќе прогласите независност?“ На 8-ми Септември 1991 ни перо гошев, ни БЦ, НИКОЈ од левицата не беше на плоштадот. Само Македонците кои искрено веруваа во својата Татковина и во себе си излегоа да ја прослават независноста. Говнојадните печуркари македонските новинарчиња дегенски на него вежбаа демократија. Сите најблиски соработници излезе дека биле доушничиња мизерни кои му работеле зад грб да го уништат! Јеби га, мене дали ми е некоја фабричка грешка, дали од чувство за правдина, ама кога ќе видам дека против некаков мудоња се уротиле сите скопци, црвци говнојадни, получовечки тролчиња јас по дифолт на негова страна се ставам! Па макар и да не е баш цело време во право!

Член од
2 септември 2008
Мислења
997
Поени од реакции
22
Ти, пред на Световида да му се обратиш треба на следниве прашања да одговориш:

1. чуваш гаден монголоиден си, или побугарен Источен Македонец?

2. вас браќа ви се волошките болгари (кои се монголоидни татаро-муслимани мршојади гадни), или православните Славјани (то ест Славните Македонци)

3. ти денес збориш на турки јазик (болгарски), или Македонски, Славјански?

После, може да праиме муабет!
Ете тоа е цивилизација славна 75 000 годишна:helou:Па се чудите после што сакаме да бидем македонци.Ми завидувам ти на културата бре:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Svetovide, a jas да преопитам, онака, машки да ми речеш, што со фактот дека зема чувашки пашапорт и за чувашка се определба изјасни?

Инаку дека има муда да каже дека е ќелеш предавнички, дека потписот на рамковниот е чин на злодело од кое допрва ќе патиме, дека крадел, итн, има муда голема.

Дали имањето мадлаци (grande cojones) му брише чинот дека се самопрогласи за татар?

И?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Љубчо Георгиевски :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: Никако!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
De donde eres?
- De Macedonia
Donde vives?
- En Macedonia!
Eres macedonio?
-No, soy expremier ministro de Macedonia, pero no es macedonio. Soy bulgaro. Fue macedonio, pero ahora soy un prostituto de Bulgaria.

Vale, como te llamas?
- Me llamo LLubcho Georgievski, El Grande Maricon!

Пциштовиден, смрдојеб. Монголоиден мршојаден чувашофил! Мемлосан, траурен полувид! Кретенозоиден фрик!

Упс, па сето тоа се само други зборови за болвар од отаде Деве Баир.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ма какво враќање, нека си седи кај бугарите.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Svetovide, a jas да преопитам, онака, машки да ми речеш, што со фактот дека зема чувашки пашапорт и за чувашка се определба изјасни?
Ја не сум адвокат на ЉГ и неам намера да го застапувам тука. Сепак стојам на све што кажав претходно. Прашањето драги Македонци е, во која од групите кои ги наброив се препознаваме?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јас бев на плоштад!
Со знаме на исконска Македонија! Она што го предадовме.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Љубчо Георгиевски има една неверојатна способност кое современото скопено маже, било македонче, било европејче, било американче ја има изгубено заедно со своите муда! Имено Љубчо Г. ја има таа способност (или маана) јавно да го каже ОЧИГЛЕДНОТО! Заради тоа обезмашкостените го мразат од дното на душата! Јас Љубчо не можам да го мразам прво, заради горната способност и второ, го мразеле ние тој факт, или не, тој е првиот кој спомна независна Македонија, Македонска војска, пари, пасоши, фудбалска репрезентација...
Мислам дека македончето најмногу го мрази Љубчота токму поради фактот што овој трагичен лик првпат во историјата не натера да се бориме за НАШАТА СТВАР, а очигледно НИЕ (мнозинството во државава, македончињата) тоа не го сакавме. Сатрапот КГ ни порачуваше дека европските говна го прашувале во неверица: “па зар и вие ќе прогласите независност?“ На 8-ми Септември 1991 ни перо гошев, ни БЦ, НИКОЈ од левицата не беше на плоштадот. Само Македонците кои искрено веруваа во својата Татковина и во себе си излегоа да ја прослават независноста. Говнојадните печуркари македонските новинарчиња дегенски на него вежбаа демократија. Сите најблиски соработници излезе дека биле доушничиња мизерни кои му работеле зад грб да го уништат! Јеби га, мене дали ми е некоја фабричка грешка, дали од чувство за правдина, ама кога ќе видам дека против некаков мудоња се уротиле сите скопци, црвци говнојадни, получовечки тролчиња јас по дифолт на негова страна се ставам! Па макар и да не е баш цело време во право!
Ako saka ce se vrati.
Od dr. strana se formira i novo vmro i nov sds pa mozi ce saka...ama dali pa ce go sakaat ovie novi faktori?
Najvazno e da svati lekcija so Anticki...sto mislam tesko ce odi ako nisto radi propaganda sto toj ne odnesuva...no bomo videli.

Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
А, кој нас не прашува за било што во Македонија? Тоа е лична одлука на Љ.Георгиевски. Еве, што ке биде ако тој политички се активира? Некој ке го плука на јавно место, на трибина или били каде? Некој ке го убие? Ништо од тоа. Затоа ако било некој сега се јави и каже некој “ храбра“ дума, следното прашање ке биде: А, дали е само Љ.Г. од македонските политичари кој го заслужува тоа? Нормално не. Значи, тоа е негова лична одлука. Ние, форумџиите т.е. бадаваџиите можеме само да не гласаме за него ако се стави на некоја листа. И толку. И да пљукаме по него на овој форум, Пошто не е казниво. Пљукање на јавно мести се санкционира.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Hristo, a drkanje na javni mesta?? U studentenhaus??

Член од
4 мај 2008
Мислења
255
Поени од реакции
11
Љубче да се врати таму и каде што припаѓа, вф Булгарија, таму нека брка политика.

Kajgana Shop

На врв Bottom