Дали Љубчо Георгиевски треба да се врати на политичката сцена во Македонија?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Персона нон грата...пробугарско гомно....да му ја шмекнам жената и да општам со нејзе!
:)))))
Абе, нели ако го исклучиме фактот дека има бугарски пасош, е сосема забавен лик? :)
Ми се вклопува во идиличната состојба на нашата политичка сцена :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
:)))))
Абе, нели ако го исклучиме фактот дека има бугарски пасош, е сосема забавен лик? :)
Ми се вклопува во идиличната состојба на нашата политичка сцена :)
Imas pravo...edinstvenata zaebancija e sto e odvratno bogat lik ........zbogaten na "volseben" nacin...pa iritira koga takva gnjida ti prodava muda za bubrezi........ :)
sekogas koga ke go sretnam po toa vesnici, TV..... ovde ...se prasuvam kaj se be tie "MAKEDONCI" so toa gerateto na Leon Nagant...izgleda ista legenda ko Tihi i Prle...??? :)

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Љубчо Георгиевски треба да се врати во на мајка му п*****а, за да може кутрата да ја исправи фаталната грешка.....Да го абортира !:salut:

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Јас би го пуштил, ако на враќање од бугарија исто како Љубе ја баци земјата, и во исто време го запали пасошот Бугарски :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Јас би го пуштил, ако на враќање од бугарија исто како Љубе ја баци земјата, и во исто време го запали пасошот Бугарски :)

Јас и тогаш не би го пуштил и би му го зел и македонскиот пасош и би го прогласил за персона нон грата , заедно со уште 10тина други луѓе во државава почнувајќи од државникот

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Kako be taka za Ljubcho Vojvoda...neli pola od ovie sho plukaat po nego sea...veni sechea do pred nekoja godina.

Член од
31 август 2008
Мислења
231
Поени од реакции
1
nekogas odamna ja imav taa prilika da se sretnam za moment oci vo oci so toj predavnik.....
go pozdraviv i mu ja stegnav silno rakata ...
bese moj idol...
aaaah kako bi sakal uste ednas da go imam taka pred mene da mi e na dofat na rakata....

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
abe sto zemal bugarski pasos negov problem,a dase vrati na politicka scena nema muda....
a sto i da se vrati ce zacapa uste podlaboko vo svoite fekalii...

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
nekogas odamna ja imav taa prilika da se sretnam za moment oci vo oci so toj predavnik.....
bese moj idol...
aaaah kako bi sakal uste ednas da go imam taka pred mene da mi e na dofat na rakata....
Taka e...nego da ne se zaboravi...G'uevski igra na istata karta...dur i beter od Ljubcho e.Zabludata e opasna rabota.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Taka e...nego da ne se zaboravi...G'uevski igra na istata karta...dur i beter od Ljubcho e.Zabludata e opasna rabota.

Зборуваш како партиски човек!? Груески игра на македонската карта и шуќур некој кај со почна да игра на таа карта, а досега играа на картата владеј и со појќе на кајмански и на кипар да се однесат пари. Немој да ме разбериш погрешно дека и сега нема криминал, наместени тендери ама за разлика од порано.... нема споредба.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Зборуваш како партиски човек!? Груески игра на македонската карта и шуќур некој кај со почна да игра на таа карта, а досега играа на картата владеј и со појќе на кајмански и на кипар да се однесат пари.
Ako G'uevski igra na Makedonska karta togash zoshto dodeluva Makedonski nagradi na probugarski orientiran chovek i organizira visoko funkcionerska sredba na Sanstefanski potomci?Ne ti e jasno za sho zboruvam?Na primer zoshto go izvalka imeto na VMRO so partija i politika?Neli VMRO ne e partija tuku revolucionerna organizacija.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
bese moj idol...
..да му ја стегнеш братски?

McQ

McQ
Член од
15 мај 2008
Мислења
208
Поени од реакции
28
треба да се врати у..........................Благоевград!Ама и тоа нели е македонска земја?
Поарно да се врати у..................на Снешка дундето!

McQ

McQ
Член од
15 мај 2008
Мислења
208
Поени од реакции
28
Уствари ја би идел таму:baeh:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ako G'uevski igra na Makedonska karta togash zoshto dodeluva Makedonski nagradi na probugarski orientiran chovek i organizira visoko funkcionerska sredba na Sanstefanski potomci?Ne ti e jasno za sho zboruvam?Na primer zoshto go izvalka imeto na VMRO so partija i politika?Neli VMRO ne e partija tuku revolucionerna organizacija.
Па да ти кажам право јас би го заштитил името на ВМРО да не се користи како партиско име,ама не е груески тој што донел името на таа партија.Да беа СДСМ паметни можеа тоа да го направат ама не биле никогаш толку македонски располжени да го заштитат името. Еве гледам дека не го ни почитуваат, пример за празникот, ако знаеш воопшто за што ти зборувам.

На пробугарски човек не знам дека доделиле награда,првпат го запознав од ко излезе таа информација, знам дека тој ќе го тужи Заев заради тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom