- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 0
Да. Се согласувам. Но прво премиерот и председателот да ги вратат сите пари и имот што ги имаат украдено. И не само тие. За сите функционери тоа да важи.
Mislish ke vdishime Bugarski vozduh?Sho napraj ti cela opozicija ja pikna vo bardovci :pos2:Znachi ni malku ni mnogu odobruvash chist rezhim taka?:uvo:Ќе видиш како после Македонија ќе наполни гради чист воздух.
P.S. Nemoj da kazes deka neznaesh deka G'uevski igra na Sanstefanska karta
Зашо да не се врати ?
Ама прво во Македонија да се врати, со се целиот капитал шо го поседува, било да е "законски" или незаконски стекнат.
Нека плати 70% данок на истиот.
Па после ако има подршка кај народот, нека си ја проба среќата и во политиката.
Едино што знам и што на гола кожа сум ја осетил изминативе години е картата вардарска бановина.
Груевски игра на карта Македонија, инвестиции во културното наследство од кое некои други се срамат зошто им го руши сонот за 1945 и почетокот на светот.
Колега Јоаким.Колега реален, премногу сте меки во овие барања.Целиот имот за кој не може да докаже потекло да му се конфискува и кривично да одговара за сите злоупотреби што ги направил.И тоа како воспитно поправна мерка би го испратил малку на принудна физичка работа.За поет како него да собира малку арско ѓубре од некоја штала.Поетска правда.
Во 2004 тој не изгуби зошто сдс го победи но зошто ние не го гласавме, и навистина е штета што уште тогаш не го доби тоа што го заслужи.Претпоставувам дека успеале да дојдат до некој заеднички интерес. Меѓутоа никогаш не е касно.