Интересни програми

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
ај јас да прашам нешо. Има ли некој ставено Vista Transformation Pack а да не му се зафркне пц то? :)
јас ставив неколку пати pack и морав да го форматирам пц во.. од кога ке го избришам некои делови од темата остануваат и... чорба.. :) :)

јас го имав ... и немаше никакви проблеми ... незнам ... :toe:

Дајте нешто друго за Vista. :)

еве како да направите да ви светкаат диодите(сиаличките) од Caps Lock, Num Lock и Scrool Lock по ритамот на песната која ја слушате со Winamp. Потребно ви е овој плугин.Го инсталирате и пуштате музика потоа со стискате CTRL+P и барате Visualization одите Старт и толку:vozbud::vozbud:

еве како да направите да ви светкаат диодите(сиаличките) од Caps Lock, Num Lock и Scrool Lock по ритамот на песната која ја слушате со Winamp. Потребно ви е овој плугин.Го инсталирате и пуштате музика потоа со стискате CTRL+P и барате Visualization одите Старт и толку:vozbud::vozbud:
:pos2: јако е овоа....браос

Прво нешто корисно од Тимче на форумот т.е. не корисно -> интересно. За корисно ќе почекаме!!!

Едно интересно програмче... истото програмче служи за една многу смешна ствар (:icon_lol:) а тоа е бркање на комарците :)
Значи кој има проблем со комарците во летниве денови може слободно да го симне и да го користи.
Е сеа колку е ефикасно незнам точно за да би можел да гарантирам (немав прилика да го тестирам), ама според другите... викаат дека делувало :toe:

SEA Anti-Mosquitoes XP 2.0

Едно интересно програмче... истото програмче служи за една многу смешна ствар (:icon_lol:) а тоа е бркање на комарците :)
Значи кој има проблем со комарците во летниве денови може слободно да го симне и да го користи.
Е сеа колку е ефикасно незнам точно за да би можел да гарантирам (немав прилика да го тестирам), ама според другите... викаат дека делувало :toe:

SEA Anti-Mosquitoes XP 2.0
Како функционира ова бе?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom