Уапсен Бајруш Сејдиу!

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Грешка во времињата.
“Да можеше Миловановиќ да гарантира...“
Овој уште не ја разгази фотелјата рано му е да дава гаранции.
Галбрајт е оној американскиот амбасадор во Хрватска кој го штитеше Пуканиќ,па овој доби галактичка слава пишувајќи дури и за активни политичари на многу активни функции...

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Ne e do garancija.
Ne e celta razotkrivanje oti duri i da sakaat nasive nema da im dadat.
A Bajrush so Puki e coincidence.
Ova e prosto rusenje na onoj sto mozi da e opasen po vlasta i nisto pojce.Vece pisav deka sam si ima obezbedeno pari za kampanja...
Ova e obid da se potkupat sponzori...pa da nema pari.
A sponzori mozi vo start taka i sakale,koj znae,would be faktorov da go iskoristat samo za da ucenat vlast da im dade to sto sakaat.
Zalno no Bajrush e samo colateral.
Ama da bese barem normal...vaka bagabont i dzanak neka lezi.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Ne e do garancija.
Ne e celta razotkrivanje oti duri i da sakaat nasive nema da im dadat.
A Bajrush so Puki e coincidence.
Ova e prosto rusenje na onoj sto mozi da e opasen po vlasta i nisto pojce.Vece pisav deka sam si ima obezbedeno pari za kampanja...
Ova e obid da se potkupat sponzori...pa da nema pari.
A sponzori mozi vo start taka i sakale,koj znae,would be faktorov da go iskoristat samo za da ucenat vlast da im dade to sto sakaat.
Zalno no Bajrush e samo colateral.
Ama da bese barem normal...vaka bagabont i dzanak neka lezi.
Ova go pisav pred nedela dena.
Eve sega tut-kom PP e nared.
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=0C4B69B442286E42A40F34708010CA46

Dali vece skopcavte?

Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
Еве, мина повеќе од месец дена од најголемата организирана полициска акција во Македонија.Беа притворени Бајруш Сејдиу и неговата група. 60-ина врботени во кумановското МВР беа сменети и дислоцирани на пониски места и по други градови. Кумановскиот суд доживе принудна управа. Во последно време изостануват информации за случајот. Дали има некој информција за процесот? Досега не се спомна ниеден политичар, евентуално, вмешан во криминалот. Лично сметам дека нема шанса Бајруш Сејдију тоа да го правел, со години нанзад, без нечија политичка подршка.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Еве, мина повеќе од месец дена од најголемата организирана полициска акција во Македонија.Беа притворени Бајруш Сејдиу и неговата група. 60-ина врботени во кумановското МВР беа сменети и дислоцирани на пониски места и по други градови. Кумановскиот суд доживе принудна управа. Во последно време изостануват информации за случајот. Дали има некој информција за процесот? Досега не се спомна ниеден политичар, евентуално, вмешан во криминалот. Лично сметам дека нема шанса Бајруш Сејдију тоа да го правел, со години нанзад, без нечија политичка подршка.
A sto si mislese???? Od Mars padna ova bagabontov ??? :) porasna onaka slucajno ko kokice vo prolet...??? :)

Член од
9 октомври 2007
Мислења
1.126
Поени од реакции
24
Код:
A sto si mislese???? Od Mars padna ova bagabontov ??? :) porasna onaka slucajno ko kokice vo prolet...??? :)
Код:
Па, тоа ми беше мислта. Се ветија и политички глави. Сега, молк.. Дали е поради постапката и собирање на податоци или пак ке се сведе на некој жртвен јарец.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Па фраерот си купи Мерџо од 500.000 и јавноста од цел балкан ја сврте према него..Тоа е тоа..БЕЗ МОЗОК. Во секој случај ја поздравувам акцијата на мвр

Член од
3 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
свака част за човекот Бајруш Сејдиу и свака част за акцијата на мвр за поздравување е...мое мислење за темава е дека со човеков се поврзани многу јаки структури во земјава.Не можеш бе брат да праиш ОГРОМЕН криминал а да немаш заштита од некоја јака фаца..не сакам да давам коментари кој би можел да биде тој ама сигурно е нешо големо работава...Биланс:ке лежи таму демек 1 година а ке си искочи одма ке видите..или ако остане во затвор ке се кажат јаки имиња на кои ке им штети да бидат спомнати така да тоа е..криминал и само криминал хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom