Слаткар(истика)

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Ја од спотов сфатив дека дечкото во одело е слаткар..а дечкото со дуксерот е марко, дека ќе се врати на старото не верувам ама ќе почекаме да го преслушаме албумот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кое старо? Живот без пари, али полн со респекат.
До толку сте бе наивни? Она дечкине што творат во андерграунд, мислите нема да прифатат шанса за албум и концерти ако имаат прилика? Ако имаат 15-16, сигурно нема, тогаш се гине за идеали. После 20-та сфаќаш дека идеалот е преценета категорија, па правиш нешто ем за своја душа ем заработуваш од него. Така се расте децо.
Не оти нешто посебно го слушам дечково, благодарение на брат ми сите песни му ги знам, ама не можам да не почитувам некој кој во земјава од ништо направил нешто. Ценам труд.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
џеј џеј=поим за комерцијала
сите би ги гушнал да ме начекаат како 'булка'=напушен 900 како и на сите други интервјуа?значи само кога ќе се напуши типот сите ги сака,онака нормално кој ги ебе..

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
џеј џеј=поим за комерцијала
сите би ги гушнал да ме начекаат како 'булка'=напушен 900 како и на сите други интервјуа?значи само кога ќе се напуши типот сите ги сака,онака нормално кој ги ебе..
Булка е цвет, не пашка... само 8мо одделение не е доволно да го сфати некој тоа.

M

Moon Child

Гостин
Јао кој пресврт човече. Веќе незнае како да привлече внимание па демек ќе се враќал каков што бил. Пробав да имам пари, ама не ми чинеше јеа рајт. Маркетиншки трик и тоа ефтин:tapp:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Булка е цвет, не пашка... само 8мо одделение не е доволно да го сфати некој тоа.
хахахаха другар извини незнаев ја што е булка...може ја го сваќам во таков контекст,ти во друг сеедно типот пак е комерцијалец.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Пре би слушал ова него оние српскине веселици. Не е џанкер како што мислат 70% тука. Можно е помалце, но на шприцеви и такви језиви нешта не. Кога и да го видам меѓу згради, девојчиња: ЛЕЛЕЕЕЕЕ Слаткар лелее, дали сум убава да се сликам со него и врискаат цела населба ги слуша. Точно го слушаат повеќето млади девојчиња, но не и сите. И со машките е исто

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
сТаклар го слушаат напалени тинејџерки со IQ под 0 и машки до 16 год со спуштени панталони :tapp:

I

Intex

Гостин
Не го слушам, одвратен ми е, ме нервира, ама да кажам* дека `Класика` е лоша песна, грев е.

* кажав пред некое време, сега преслушав, изгледав спот, и му ебеш, добра е.

@Рокенрола

Зошто Легија си останаа андерграунд? Зошто тој пусти Марчело остана андерграунд исто? Зошто и еден куп американски рапери се апла андерграунд, па праат концерти со многу публика?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
На човекот му дошло идеа како да направи пари, и ја реализирал... тоа се вика креативност.
А и тие што го негуваат андерграунд звукот, попрви би го шитнале гзот за голема пара, од колку било кој друг.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Добар е спотот, а за песната одамна кажав дека е кул :)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Пре би слушал ова него оние српскине веселици. Не е џанкер како што мислат 70% тука. Можно е помалце, но на шприцеви и такви језиви нешта не. Кога и да го видам меѓу згради, девојчиња: ЛЕЛЕЕЕЕЕ Слаткар лелее, дали сум убава да се сликам со него и врискаат цела населба ги слуша. Точно го слушаат повеќето млади девојчиња, но не и сите. И со машките е исто
Промени го мислењево пред да ти се смеат сите :tv:
Пиши слаткар интервју на јутјуб,и провери дали не е напушен на секое интервју :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Промени го мислењево пред да ти се смеат сите :tv:
Пиши слаткар интервју на јутјуб,и провери дали не е напушен на секое интервју :)

Така се однесува. Чудно, но не е џанкер до толку. Да, го имам гледано како пуши, но мислам не и на интервјуата:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom