Не, не ја бива. Пак е истото Слаткар фалење, само нема пцуење. И да, има гитарско соло. Шо кој курац?Слаткар - Класика
Првата не ја бива, втората е арна. Значи, не сум стручњак, ама слушам тескт, и тоа е тоа.Слаткар - Остај ме да пишувам
Слаткар - Да полетам
Ајде стручњаци за хип хоп кажете нешто за ова?
Одлични се, посебно новата, класика.Не, не ја бива. Пак е истото Слаткар фалење, само нема пцуење. И да, има гитарско соло. Шо кој курац?
Првата не ја бива, втората е арна. Значи, не сум стручњак, ама слушам тескт, и тоа е тоа.
Ти па, кој муабет го мешаш. Као, тие што се тамо (на клипот) не прават или правеле музика за да се пробијат?MC-инјата што се аут глумат андерграунт он до вчера нај андерграунд се праеше види што збори некој , не го интересирало кеш а траките за шо ги праи? Од љубов? Очаен е само треба да отвориш очи да видиш шо се дешава.
Абе ок тоа , ама мене ми е сите знаеме слаткар колку беше андерграунд а сеа вика MC-ињата што се андерграунд се аут или како беше , тоа ме нервира се шитка за пари.Одлични се, посебно новата, класика.
За фалењето, нормално дека тоа ќе го прави.
Да се трудиш, и од ништо да стигнеш до полнење на Метрополис, доста добра продажба и да го имаш истото поштовање, со исклучок на тие што љубоморат не е малку.
Ти па, кој муабет го мешаш. Као, тие што се тамо (на клипот) не прават или правеле музика за да се пробијат?
Еве, Ронин е тука сведок, нека он посведочи дека се што прават не е за нив само, него за публиката, а тоа резултира со профит, мање-више. И они прават концерти, и они продаваат албуми, и они се скоро исти како пред 5-6 години, само што они го наполнија МКЦ, и плус повеќе народ ги знае. Профит. Исто и Слаткар.
Tuka imame eden problem, ti ne si go sfatil stihot.Абе ок тоа , ама мене ми е сите знаеме слаткар колку беше андерграунд а сеа вика MC-ињата што се андерграунд се аут или како беше , тоа ме нервира се шитка за пари.
Да да моја грешка Ама сепак има дел не го праам ова за кеш!?Tuka imame eden problem, ti ne si go sfatil stihot.
"MCinjata sto se aut, glumat underground"
Ova e stih posveten na MCinjata koi sakaat da napravat kesh, probuvaat da napravat kesh ama ne im uspeva. Pa koga ke vidat deka nemozat, pred drugite zborat ko u stil ne se sitkam za pari jas sum underground. Razbiras? Sakaat kesh da napraat od muzika, nemozat, aut se, pa glumat underground.
Да да моја грешка Ама сепак има дел не го праам ова за кеш!?
И ке му остане рап тврдина како врв зашто нема ништо подобро од тоа да направи , ако продлжеа како што беа порано ке беа едни од најдобрите рап групи а вака...Sto znam, retko slusam makedonski rap, ama konkretno poslednava traka na slatkar mi e interesna. Kako i da e, mislam deka vrv na karierata od moja gledna tocka mu e Rap Tvrdina.
Ke bea, za ljubitelite na tvrd podzemen hip hop (koi se retki da se razbereme). Nema leb od takov rap.И ке му остане рап тврдина како врв зашто нема ништо подобро од тоа да направи , ако продлжеа како што беа порано ке беа едни од најдобрите рап групи а вака...
Што се разбираш па ти .. закон е песнатаНе, не ја бива. Пак е истото Слаткар фалење, само нема пцуење. И да, има гитарско соло. Шо кој курац?