Феминистички / шовинистички изреки

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Јоооој Мун виспер и нихилиста (ваљда вака беа)...го потите.Или ви се многу мали па имате комплекси или ве претепала некоја жена некогаш!
Ајде,ајде сега со по некој безобразен коментар почастете ме и да го потврдиме ова погоре што го пишав!Сонциња тие!
Темава е за заебанција и ме чуди како некој може да наоѓа *предизвик* во ова,а и темиве одамна се поминати каде барале реално сериозни дискуси...аааај милички!:back:

Јоооој Мун виспер и нихилиста (ваљда вака беа)...го потите.Или ви се многу мали па имате комплекси или ве претепала некоја жена некогаш!
Ајде,ајде сега со по некој безобразен коментар почастете ме и да го потврдиме ова погоре што го пишав!Сонциња тие!
Темава е за заебанција и ме чуди како некој може да наоѓа *предизвик* во ова,а и темиве одамна се поминати каде барале реално сериозни дискуси...аааај милички!:back:

1. Не ме викај миличок, затоа што не сум мил.
2. Ни сонце не сум ти
3. Темава не е за лични вреѓања, вие ги напаѓате мажите
ние ги браниме и ги напаѓаме жените :).. Јас сум машко ако не па

Ако не знаеш како да врнеш на мојте одговори ич не враќај.. ти си прва тука шо лично напаѓа оти немаш доволно IQ за да ми врнеш со контра на моите постови, чим така сакаш така нека биде..

Зошто ти си толку заинитересирана за нашите ##@$$#?
Ти се свиѓаме па сакаш да знаеш се за нас ?

На шо личе јас да ти кажам #$$#@ ти ептен расцветана или пак залепена или неш сл. дека си некој изрод... ептен бега од темава и е лично вреѓање така ?

Ако сакаш да дознаеш колкав ми е.. тоа не се прае со предпоставки... ќе ме прашаш со ЛП ако толку те интересира или пак ќе дојдеш тука ако си ептен желна да го дознаеш тоа..

Иам една книга да ти предложам чим почна со лични врегања..
How to increase your IQ - прочитај ја обавезно:tapp:

proveri da vidis, pa togas sudi koga veke se iskazuvas za nesto sto ne si go probala.

Аг0рА никогаш не греши.
Никогаш не греши:pos:
Преиспитај се дете. Им требеа на луѓето 10 страни да ти објаснат како се шмека.
Нема потреба да ти реплицирам повеќе.

Никогаш не греши:pos:
Преиспитај се дете. Им требеа на луѓето 10 страни да ти објаснат како се шмека.
Нема потреба да ти реплицирам повеќе.

10 страни од кој 1-та е од мене напишана :)
+ по мсн истото објаснување :))

Aм'н бе шо го тупите олку. Машките секако дек ќе викет за нив дек тие се попаметни, поубај итн. и женските исто. И ај сеа ќе се караме кој бил поарен. Најте комромисно решение, на пример... Исто сме убај и паметни и нз... И ај веќе истепајте еднаш ак не мојте со збор да се разберите. :icon_lol:

Aм'н бе шо го тупите олку. Машките секако дек ќе викет за нив дек тие се попаметни, поубај итн. и женските исто. И ај сеа ќе се караме кој бил поарен. Најте комромисно решение, на пример... Исто сме убај и паметни и нз... И ај веќе истепајте еднаш ак не мојте со збор да се разберите. :icon_lol:

Браво за ова така е.. секако темава е за забава.. малце да се караме на површинско и забавно ниво.. никаде нема вреѓање :))
освен Nemirna шо зима лично работите и потенцира со имиња и вреѓа лично..

Подржувам те у мислењето.. сепак мора малце да се зезаме и дружеме да биде интересно.. но без лично вреѓање... :)) poz.

Браво за ова така е.. секако темава е за забава.. малце да се караме на површинско и забавно ниво.. никаде нема вреѓање :))
освен Nemirna шо зима лично работите и потенцира со имиња и вреѓа лично..

Подржувам те у мислењето.. сепак мора малце да се зезаме и дружеме да биде интересно.. но без лично вреѓање... :)) poz.

Se soglasuvam. A uste od start kazav deka temava e za zaebancija, a tie sto sakaat da se karaat mestoto ne im e tuka.
I da temava e za humor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom