Македонска работа

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе умрам од смеење ејјј:poss::poss:
Коа будала лепела десет денарки :poss::poss::poss:
Ваа си рекла се опари ваа ден ама Македончето си е паметно:poss::poss:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ти ако не ме насмееш, нема кој. :pos2:

Од каде нашле ситно само, многу се истрошиле.:pos2:

Добро што кусур да врати не и барале :)

Танчеркава си рекла сега добив јака пара.Кога ќе види колку е вреден денарот ќе и се симне насмевката од лицето:)

Танчеркава си рекла сега добив јака пара.Кога ќе види колку е вреден денарот ќе и се симне насмевката од лицето:)

Aбе не да и се симне насмевката ке изгуби желба за живот

:helou:

Не и пишавте телефонски број на некој 10 денарка, па да ви се јави да ја посети Македонија тука цвета проституција ќе се опари.

убаво и напраиле ако истаеле 500 ке збеснела:vozbud:

:pos::pos::pos: Баш Македонска работа! Кај ти текна бе генерацијо за ова тема да отвориш? :pos: Закон.

И јас бев очевидец на настанов. И сеуште се чудам од кај се најдоа толку 10-денарки по децава. Инаку имаше уште една играчица, ама таа не се тртеше толку многу и не доби толку пари како оваа. Битно, децава збеснаа :pos: Ги снимаа со камери, им бутаа раце во гакичките или во прслук (строго со десет денарка!) и видоа-не видоа професорките фатија патот :) Не однесоа во хотел накај 1 саат, толку беше од забавата. Битно, нечии раце се позлатија :icon_lol:

:pos::pos::pos: Баш Македонска работа! Кај ти текна бе генерацијо за ова тема да отвориш? :pos: Закон.

И јас бев очевидец на настанов. И сеуште се чудам од кај се најдоа толку 10-денарки по децава. Инаку имаше уште една играчица, ама таа не се тртеше толку многу и не доби толку пари како оваа. Битно, децава збеснаа :pos: Ги снимаа со камери, им бутаа раце во гакичките или во прслук (строго со десет денарка!) и видоа-не видоа професорките фатија патот :) Не однесоа во хотел накај 1 саат, толку беше од забавата. Битно, нечии раце се позлатија :icon_lol:

Дааааааааааааааааааааааааааааа :pos2::pos2::pos2::pos2:

Добро што не и дале пари од монопол. Или картица за бесплатно излегување од затвор...

ahahahahhaha да се знае кои паметњаковци сме ние :pos2::pos2:

e не зошто да троши 10 евра кога има 10 денари:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom