Што е тоа...

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Што е тоа пред употреба спуштено и суво, за време на употребата дигнато и влажно, а по употребата спуштено и влажно?

Одговор... Велосипед на дождливо време.:kesa:

Чадор да му ибам матер.... пред употреба е сув и спакован, за време на употреба дигнат (отворен) и влажен (не верувам дека некој оди со чадор кога не врне), а по употреба спуштен и влажен (нормално, треба да се исуши некаде)...

Дебилска ви е темава.

Чадор да му ибам матер.... пред употреба е сув и спакован, за време на употреба дигнат (отворен) и влажен (не верувам дека некој оди со чадор кога не врне), а по употреба спуштен и влажен (нормално, треба да се исуши некаде)...

Дебилска ви е темава.

Ja odam na dozd bez 4ador

Тоа ти е батка исто како лани на 1-ви април коа седевме децата собрани од маалото.
Текна ни да одеме да ја зезаме комшиката оти она ногу убава ама глупа.. и сите така маскирани и одеме дома и коа испадна татко и со метлата.. на кој поглава на кој пог'з.. сите ја наебаа
Он додека мааше по нив ја упадна од задната врата у на комшиката собата..
а собата шо да ти расправам целата розе.. одма ми удри у глава дека она е уствари напалена чим ја фарбала собата розе..
Моите предпоставки се покажаа како точни..

И ти другарче креатор на темата ја опиша целата моја состојба додека јас бев со комшиката сами у собата
Не да беше влажна уффф..

Ама коа упаднав у собата коа ја видов розе имаше уште една состојба, а тоа е дигнат и сув... после си дојдеа другите..

Што е тоа мало зелено кога ќе притиснеш копче станува црвно?
Жаба во миксер.

Што е тоа мало жолто оди лево-десно?
Јапанец бара мина.
Што е тоа мало жолто оди горе-доле?
Јапанец ја наоѓа мината.

Што е тоа мало црно на ѕид со мала сина точка на него?
Мува во фармерки.

Што е тоа мала црно и гребе по стакло ??

БеБе у РернА :)

Што е тоа мало и црвено?

Бебе со жилети вуста и враце.

Што е тоа мало и жолто?:):)

На бебето му загнојале раните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom