Хомосексуалец, наставник на Вашето дете

• Креатор на темата Креатор на темата WondeR`
  • Време на започнување Време на започнување
не би имало никаов проблем и не би ми пречело се до оној момент ако почне да изнесува некои негови мислења и ставови во врска со хомосексуалноста.

не би имало никаов проблем и не би ми пречело се до оној момент ако почне да изнесува некои негови мислења и ставови во врска со хомосексуалноста.

се согласувам...мислам дека и доколку ги прашате хомосексуалците ( оние кои имаат посвоено дете) дали сакате "нормален" да им предава на нивното дете и они би го рекле ова :)

Леле доброоо, ај да земеме и на клада да го запалиме на плоштад може?? Аман, нема да ви го "расипе" детето не се секирајте. Што има врска ако е хомосексуалец? Јас мислам дека професионалниот и приватниот живот не треба воопшто да се мешаат, а со тоа и сексуалната ориентација да не влијае врз работата. Он сигурно нема да земе и да ги убедува децата да станат хомосексуалци.

Би го преместила веднаш детето!
Зошто мислев дека тие што оправдуват абортус не им смета ни хомосексуалноста :uvo: Ама ете не било така...

Без размислување...би го преместил у друго школо. Не сакам некое гадно педерче да му го мие мозокот на моето дете

..нема да ми е пр се додека не почне своите мислења...да ги пренесува на децата т.е. на детето мое...едноставно се додека не почне својот приватен живот да го меша во професионалниот....:wink:

Без размислување...би го преместил у друго школо. Не сакам некое гадно педерче да му го мие мозокот на моето дете

И на крај дури и во омекнувач да му го стави.

Што ако утре јас останам немажена,не смеам да предавам во училиште затоа што сум останала стара мома и можам да и наметнам на девојчињата дека е баш фино да останеш сама?

додека е педер а не педофил гајле немам.....

Веднаш ќе реагирам со преместување на детето во друго школо. Не сакам моето дете да го воспитува хомосексуалец, бидејќи ми се одвратни и за гледање, и за понашај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom