Во кои држави сте патувале?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Сум патувала во Бугарија,Грција,Србија и сега во Албанија ќе одам.

Србија, Бугарија, Грција, Турција, Црна Гора, Унгарија, Словачка, Полска, Литванија и САД.

На шенген визата кога идев за Полска ми пишуваше, all countries (-GR), што значи само у Грција не сум бил, така?:)

Србија, Бугарија, Хрватска, Словачка, Полска, Турција, Унгарија и Црна Гора ги имам посетено. Некои од овие и по два-три пати. Но се надевам дека ќе поминам уште многу.

србија, црна гора, бугарија, грција и англија

Србија, Црна Гора, Хрватска.

Во блиска иднина Бугарија (или Грција) и Турција, потоа Канада

Србија, Хрватска, Турција, Грција, Бугарија, Словачка, Унгарија, Чешка, Австрија:)

Не ми е доволно, сакам уште!:vozbud:

Bugarija

Bugarija Srbija Crna Gora Hrvatska SAD

Gledam poveketo ste bile vo Slovacka, sto pravevte tamu????

Бугарија...наскоро би требало да одам пак по пауза од 10тина години...ми се свиѓа како држава,ефтини коли имаат:vozbud:...не ми се толку антипатични како Грчиштана...

Амм ... Грција се смета за држава?
Пошто само таму имам ојдено. :nesvest:

srbija, bugarija, hrvatska, slovenija, ceska, polska, francija, germanija, italija, gruzija, izrael, litvanija, turcija, romanija, moladavija, ungarija, ukraina, amerika, meksiko, nikaragva, kostarika, honduras, panama, cile, havai, tahiti, indonezija, papua nova gvineja, nov zeland, avstralija, tajland, dubai, i use nekolku pola od ovie sum bil so brod. t.e. rabotev na brod pola od igraorna a vo grcija NIKOGAS :salut:

Албанија, Србија, Грција, Хрватска, Чешка, Турција, Швајцарија..

Бугарија,Србија,Унгарија,Словачка,Чешка и Австрија

Србија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, грција (појќе не одам кај овие ѓупците) ... то е то

Bugarija

Bugarija Srbija Crna Gora Hrvatska SAD

Gledam poveketo ste bile vo Slovacka, sto pravevte tamu???
?

:pos2:
Ова како Словачка пеколот да е.

Екскурзии, спортски натпревари, семинари, некој можеби деловно бил и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom